foto: Moreau Lionel/Sipa USA/ Vida Press
Pēc mugurkaula šausminoša savainojuma slimnīcā nogādāts Robija Viljamsa tēvs
Robijs Viljamss uz skatuves kopā ar tēti Pītu.
Slavenības
2023. gada 9. februāris, 19:33

Pēc mugurkaula šausminoša savainojuma slimnīcā nogādāts Robija Viljamsa tēvs

Jauns.lv

Robija Viljamsa tētis Pīts Viljamss (pazīstams arī kā Pīts Konvijs), kurš, dziedātājam iepriekšējo reizi viesojoties Rīgā, kāpa uz skatuves un uzdziedāja kopā ar dēlu, pēc kritiena nogādāts slimnīcā ar mugurkaula skriemeļa lūzumu.

Robija Viljamsa tēvs, kurš dzīvo sava dēla dzimtajā pilsētā Stokā pie Trentas, nelāgi nokritis, kā rezultātā smagi savainojis mugurkaulu.

72 gadus vecais Pīts Viljamss, kurš piedevām cieš no Parkinsona slimības, savā “Twitter” kontā publiskojis satraucošu attēlu, kurā redzams, guļam uz nestuvēm ātrās neatliekamās palīdzības mašīnā.

Viljamsa kungs ir cieši piesprādzēts nestuvēm, lai viņa ķermenis būtu maksimāli nekustīgā pozā. Par mūziķa tēti pēc nelāgā kritiena šajā brīdī rūpējas divi ātrās palīdzības mediķi.

Paskaidrojumā pie attēla, Pīts uzrakstījis: “Vakar es piedzīvoju kritienu un lauzu mugurkaula skriemeli (jā, tas sāp), un šodien es visu dienu pavadīju slimnīcā.”

Britu superzvaigzne Robijs Viljamss uzstājas Rīgā

Pirmdienas, 6. aprīļa vakarā Rīgā viesojās slavenais britu dziedātājs Robijs Viljamss, koncerta apmeklētājus iepriecinot ar savu lielāko hitu izlasi.

gallery icon

Robija Viljamsa tētis atzina: “Man ir bijušas labākas dienas”, bet pēc tam pauda neapmierinātību ar Parkinsona slimību no kuras cieš. “Parkinsona slimība ir traucēklis,” viņš piktojās.

Bijušais puišu grupas “Take That” dziedātājs jau iepriekš ir atklājis bažas par savu tēvu, kurš cīnās ar Parkinsona slimību.

2020. gadā Robijs intervijā izdevumam “The Mirror” sacīja: “Šobrīd mums ir ļoti daudz ģimenes problēmu. Tētim ir Parkinsona slimība, vīramātei, kuru es mīlu ļoti, ir ļoti smaga slimība. Mēs nevaram pie viņiem aizbraukt.” To Robijs stāstīja laikā, kad Covid-19 pandēmijas dēļ rekomendēja palikt mājās un neapmeklēt ģimeni, kas dzīvo citā mājsaimniecībā.

“Mans tētis ir tūkstošiem jūdžu attālumā.”

Toreiz viņš atzina, ka izjūt “bailes un paniku”, iedomājoties vien, ka ir tik tālu prom bez iespējas satikt vecākus laikā, kad viņi cīnās ar veselības problēmām.

Šī nebija pirmā reize, kad hita “Angels” izpildītājs runāja par to, ka viņu uztrauc savu “viegli ievagojamo” senioru vecumu sasniegušo vecāku veselības problēmas.

Izdevumam “The Sun” Robijs savulaik atklāja, ka ar mammu un tēti sazvanoties katru dienu.