foto: BACKGRID/ Vida Press
Princis Harijs sagādā pārsteigumu "Grammy" balvu vakarā. Bet ne tā, kā jūs domājat
Princis Harijs.
Slavenības
2023. gada 6. februāris, 14:25

Princis Harijs sagādā pārsteigumu "Grammy" balvu vakarā. Bet ne tā, kā jūs domājat

Jauns.lv

Pēc grāmatas "Spare" ("Rezervists") iznākšanas prinča Harija vārds aizvien turpina atrasties ziņu virsrakstos.

Svētdienas vakarā virkne slavenību pulcējās uz 2023. gada “Grammy” balvu pasniegšanas ceremoniju.

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija 2023. gadā

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija; 2023. gada 5. februārī

gallery icon

No Bejonsas līdz Adelei, Harijam Stailsam, Teilorei Sviftai un Madonnai - Losandželosā uz ceremoniju pulcējās pašas slavenākās un ietekmīgākās mūzikas zvaigznes. Pat britu princis Harijs piedzīvoja savu “zvaigžņu brīdi” Amerikā nozīmīgākajā mūzikas balvu ceremonijas vakarā – taču šis brīdis nebija gluži tāds, kādu princis būtu vēlējies!

Komiķis Trevors Noa bija uzņēmies pasākuma vadītā lomu un nespēja atturēties, neizjokojis princi Hariju pēc viņa plaši apspriestās biogrāfiskās grāmatas “Spare” iznākšanas.

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".

gallery icon

Harijs un viņa sieva Megana Mārkla pēdējo nedēļu laikā cenšas ievērot atturīgu dzīvesveidu. Pēc prinča grāmatas vētrainajiem reklāmas pasākumiem pāris cenšas nezīmēties publikā un neapmeklē arī saviesīgus pasākumus, kur apgrozās ASV sabiedrības krējums. Taču Harija grāmata aizvien ir sarunu temats, kā to svētdien lieliski nodemonstrēja “Grammy” vakara vadītās Trevors Noa.

Vakara vadītājs pajokoja par kādu delikātu situāciju no Harija dzīves, kad uz skatuves aicināja Džeimsu Kordenu, lai viņš pasniegtu nākamo balvu.

Trevors sacīja: “Džeimss Kordens ir divpadsmitkārtējs “Emmy” balvas ieguvējs un šova “The Late Late Show” vadītājs. Viņš ir arī dzīvs pierādījums tam, ka vīrietis var pārcelties no Londonas uz Losandželosu un nestāstīt visiem par savu apsaldēto peni.”

Skatītāji nevilcinājās ar reakcijas paušanu sociālajos medijos. “Varu derēt, ka Harijs TO negaidīja!” – pajokoja viens. “Ak! Harijam nav veiksmīga nedēļa,” piebilda otrs. Bet trešais rakstīja: “Harijs ir sagatavojis labu augsni komēdijai.”

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Turpretī citi uzskatīja, ka princis šo joku uztvers tā, kā tas bijis iecerēts. “Esmu pārliecināts, ka Harijam joks liktos smieklīgs. Viņam ir laba humora izjūta,” komentējis kāds fans.

Harijs noteikti daudziem lika izbrīnā piepacelt uzacis ar savu intīmo atzīšanos par ģenitāliju apsaldēšanu, ko apraksta biogrāfiskajā grāmatā.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs ekspedīcijā Ziemeļpolā 2011. gada martā.

Tas noticis pēc dalības 200 jūdžu ekspedīcijā “Walking with Wounded” 2011. gada martā, kad viņš devās pārgājienā uz Ziemeļpolu kopā ar četriem bijušajiem karavīriem.

Apsaldējums skāra viņa vaigus, ausis un dzimumorgānus, apgalvoja princis, atklājot, ka Viljama un Keitas kāzu dienā 2011. gada 29. aprīlī viņš joprojām izjutis apsaldējuma sekas.

Princis Harijs gatavojas iekarot Ziemeļpolu

gallery icon

Lai gan ausis un vaigi ātri sadzijuši, viņš joprojām atguvies no intīmo vietu apsaldējuma, kad apmeklējis brāļa kāzas, grāmatā paskaidro pats Harijs.  

Viņš arī atklāja, ka pēc kāda drauga ieteikuma uzklājis “Elizabeth Arden” astoņu stundu krēmu, kas savulaik bijis viņas mātes princeses Diānas iecienītākais kosmētikas produkts, kas sniedz ilgstošu aizsardzību ādai.

foto: Photoshot/AdMedia/Sipa Press/ Vida Press
Princis Harijs brāļa prinča Viljama kāzu dienā 2011. gada 29. aprīlī.