Mūzika
2023. gada 6. februāris, 05:43

Sapnis vai īstenība? Latvieši izveido filmu par leģendāro festivālu "Tomorrowland"

Jauns.lv

Mīti un pārdabiski nostāsti - tā rodas leģendas. Tāds ir arī festivāla "Tomorrowland" raksturs un pievilcības šarms!

Vilinājums tur būt, kārdinājums to sajust un bailes, ka patiks ļoti un gribēsies vēl! Kas no tā visa ir īsts un kas nē - to pērnā gada vasarā piedzīvojumiem bagātā ceļojumā devās noskaidrot "Radio Superhits" komanda, lai latviešiem parādītu un izstāstītu visu patiesību par Eiropā lielāko elektroniskās mūzikas notikumu.

Festivāla "Tomorrowland" telšu pilsētiņas atklāšana

Ieskats festivāla "Tomorrowland" telšu pilsētiņas atklāšanā.

gallery icon

Avārija, pakaļdzīšanās un pasaules DJ stāsti caur mūzikas ritmiem ir tikai daļa no tā, ko šobrīd filmā ''Why Tomorrowland?'' var aplūkot un iepazīt ikviens.

Lai arī vasara vēl cītīgi ieņēmusi rindu aiz saules vēstneša pavasara, tā noteikti pienāks neparedzēti ātri. Tādēļ Latvijas festivālu sezonai jāsāk gatavoties laicīgi!

Festivāla "Tomorrowland 2022" pirmā diena

Festivāla "Tomorrowland 2022" pirmā diena.

gallery icon

Līdz ar ''Festivālu vasaras'' izziņošanas tūri EHR mediju grupai piederošais "Radio Superhits" nodod sabiedrības vērtējumam īpaši veidotu, kvalitatīvi producētu filmu, kas ļaus iepazīt elektroniskās mūzikas maģisko spēku un kultūru, ieskatoties Eiropā lielākajā elektroniskās mūzikas festivālā "Tomorrowland".

Festivāla "Tomorrowland 2022" otrā diena

Festivāla "Tomorrowland 2022" otrā diena

gallery icon

''Filma 'Why Tomorrowland?' patiesībā ir atbildes meklējums uz daudzu ziņkāres uzdotu jautājumu. Esam vēlējušies iedot daudzpusīgu tīkamu sajūtu kopumu un atspoguļot EDM mūzikas spēju runāt vienā valodā, bez vārdiem un spēju sajust labo bez pieskārieniem,'' portālam Jauns.lv stāsta filmas producents un "Radio Superhits" zīmola vadītājs Toms Barons Lūķis, piebilstot: "Redzētais tik tiešām mums deva apstiprinājumu tam, ka viss, ko tu vari iztēloties, ir īsts."