foto: ©RAMEY PHOTO AGENCY / Vida Press
Gvineta Paltrova pastāsta, kā jutusies, kad viņas bijušais draugs apprecējis Dženiferu Lopesu
Gvineta Paltrova un Bens Afleks 1998. gadā.
Slavenības
2023. gada 3. februāris, 07:04

Gvineta Paltrova pastāsta, kā jutusies, kad viņas bijušais draugs apprecējis Dženiferu Lopesu

Jauns.lv

Šķiršanās nekad nav viegla. Saraujot attiecības ar labu cilvēku tikai tāpēc, ka saproti, ka šoreiz nesanāca, liek justies kā izmestam no laivas. Taču Holivudas aktrise Gvineta Paltrova ir lieliski apguvusi, kā neturēt ļaunu prātu un grūtsirdību. No viņas šo to varētu iemācīties, kā saglabāt draudzību ar bijušo mīļoto un no sirds vēlēt viņam laimi.

Attiecību sākums

Gvineta Paltrova un Bens Afleks dzīvē un uz ekrāniem

gallery icon

Paltrova ar Afleku iepazinās deviņdesmito gadu beigās kādā ballītē. Ar vairākiem šķiršanās un atkal salabšanas periodiem pāris bija kopā no 1997. līdz 2000. gadam. Šajā laika periodā abi kopā nofilmējās kinolentē “Iemīlējies Šekspīrs” (“Shakespeare In Love”, 1998), kas Gvinetai atnesa “Oskara” balvu, kā arī 2000. izdotajā romantiskajā drāmā “Bounce”.

Paltrovas godīgais vērtējums par savu bijušo

foto: ddp / Vida Press
Gvineta Paltrova un Bens Afleks filmā "Iemīlējies Šekspīrs".

Pēc abu šķiršanās Afleks sāka satikties ar Dženiferu Lopesu un 2001. gadā viņu bildināja. 2003. gadā viņi atsauca savas kāzas un 2004. gadā paziņoja par šķiršanos. Atbildot uz to, Paltrova atzīmēja, ka nav pārsteigta, ka Afleks un Lopesa pēdējā brīdī atcēla kāzas. “Bens padara sev dzīvi grūtu... Viņam ir daudz kompleksu, bet, ziniet, viņš tiešām ir lielisks puisis. Tāpēc es ceru, ka viņš tiks ar visu galā,” toreiz izteicās dzīvesstila bloga “Goop” dibinātāja.

foto: Miramax/Dimension Films/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Gvineta Paltrova un Bens Afleks filmā "Bounce".

Lai gan Afleks un Paltrova satikās trīs gadus, aktrise nekad nedomāja, ka šis ir cilvēks, ar kuru viņa pavadīs kopā visu atlikušo dzīvi, jo viņas bijušais partneris nebija līdzsvarotākā un stabilākā personība. “Es domāju, ka mums ir ļoti atšķirīga vērtību sistēma,” viņa savulaik izteicās, vienlaikus arī atzīstot, ka šīs attiecības viņai bijušas ļoti izglītojošas.

Ko par Afleku domāja Paltrovas vecāki?

foto: action press/ Vida Press
Gvineta Paltrova un Bens Afleks 1999. gadā.

Paltrovas vecāki nebija lielā sajūsmā par šīm attiecībām. Viņi novērtēja, cik Bens ir inteliģents, talantīgs un smieklīgs, bet viņi neizjuta ne mazāko nožēlu, kad abi paziņoja, ka viņu turpmākie ceļi šķiras. Lai gan Gvineta domā, ka tolaik Bens nebija sakārtojis savu dzīvi, lai viņam būtu meitene, tagad “Goop” dibinātāja ir labos draugos ar aktieri un par viņu saka tikai tos labākos vārdus.

Jūsmo par bijušā mīļotā priecīgajiem jaunumiem

foto: BACKGRID/ Vida Press
Bens Afleks un Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gadā.

Tagad, divus gadu desmitus vēlāk, Bens Afleks un Dženifera Lopesa savas dzīves savienojuši laulībā, kā pirmo pērn sarīkojot slepenu ceremoniju Lasvegasā, bet pēc tam grandiozas svinības kopā ar draugiem trīs dienu garumā. Gandrīz 25 gadus pēc Paltrovas un Afleka pirmās tikšanās, “Goop” dibinātāja jaunlaulātajiem devusi savu svētību, publiskojot sajūsmas pilnu komentāru. “Mīlu!!! Tik romantiski!!! Ļoti priecīga par viņiem,” Gvineta rakstīja “Instagram” mazajos stāstos, kad fani uzdeva jautājumu par to, kā viņa tagad jūtas, kad bijušais draugs ir apprecējies. Paltrova atzina, ka viņai ar Benu ir labas attiecības un viņa savam bijušajam vēl laimi.

Nelaiž garām izdevību apsveikt jauno pāri

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Taču šī nebija pirmā reize, kad Paltrova izrādīja, cik laimīga ir par bijušo partneri. Pēc tam, kad Bens Afleks un Dženifera Lopesa 2021. gada septembrī Venēcijas kinofestivālā kopā apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu, Gvineta atkal pauda savu prieku par Bena un Dženiferas atjaunotajām romantiskajām attiecībām. Pie “Instagram” blogā publicētas fotogrāfijas, kur abi redzami lūkojamies viens otram acīs, Paltrova komentāru sadaļā ierakstīja – “Tas ir tik mīlīgi!”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon