foto: Instagram
Radušās aizdomas, ka Žerāra Pikē jaunā draudzene ir mātes cerībās
Žerārs Pikē un viņa jaunā mīla Klāra Čia Marti.
Slavenības
2023. gada 1. februāris, 11:34

Radušās aizdomas, ka Žerāra Pikē jaunā draudzene ir mātes cerībās

Jauns.lv

Spānijas presē parādījusies informācija, ka slavenais futbolists Žerārs Pikē gatavojoties atkal kļūt par tēvu. Runas sākušās pēc tam, kad viņš manīts, apmeklējam aptieku kopā ar jauno mīļoto Klāru Čiu Marti, kuras dēļ izšķīrās no dziedātājas Šakiras.

23 gadus vecā studente Klāra Čia Marti strādā Žerāram Pikē piederošajā pasākumu aģentūrā “Kosmos”. Tieši ar viņu sportists krāpis savu dzīvesbiedri – kolumbiešu dziedātāju Šakiru, ar kuru viņam ir divi kopīgi dēli.

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon

Šova “Chisme No Like” jaunākajā raidījumā publiskota fotogrāfija, kurā redzms brīdis, kad bijušais futbolists un viņa jaunā partnere ienāk aptiekā un šķietami iegādājas grūtniecības testu.

Attēls uzņemts svētdien, 22. janvārī. Klāra un Žerārs iegriezušies aptiekā, kad bija ceļā uz sportista dēla Milana 10 gadu jubileju.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Interesanti, ka Klārai jau iepriekš piedēvēta grūtniecība. Interneta lietotāji saskatījuši jaunajai sievietei nelielu vēderiņu vienā no pirmajām paparaci uzņemtajām fotogrāfijām, kur viņa iemūžināta kopā ar Žerāru Pikē.

Populārais futbolists pirms nepilnas nedēļas savā “Instagram” kontā publiskojis pirmo kopbildi ar jauno mīļoto Klāru.

Šakira uz to reaģējusi, liekot faniem saprast, ka viņu vairs neinteresē bijušā drauga personīgā dzīve. Dziedātāja publiskojusi video ar deju sava jaunākā skaņdarba pavadībā un komentārā pierakstījusi: “Sievietes vairs neraud, sievietes dejo merengi.”

Iepriekš Šakira oriģināli atriebusies bijušajam mīļotajam par nodevību: savā jaunajā dziesmā viņa paziņojusi, ka ir “divu 22 gadus vecu meiteņu” vērta, un salīdzinājusi Klāru Čiu ar budžeta zīmoliem “Renault Twingo” un “Casio”, bet sevi – ar luksusa brendiem “Ferrari” un “Rolex”. Pēc tam, kad dziesma nonāca internetā, sākās īsts karš starp abiem bijušajiem mīļotajiem. Pikē, atbildot uz dziesmā pieminēto, sāka braukt ar “Renault Twingo” automašīnu un parakstīja līgumu ar “Casio”. Savukārt dziedātāja uzstādīja lelli – raganu uz savas mājas balkona. Tā noraugās uz pretējā ielas pusē esošo māju, kur dzīvo Žerāra Pikē māte.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

Pikē un Šakira izšķīrās 2022. gada vasarā pēc 11 gadu ilgām attiecībām. Kā iemesls tam bijuši futbolista sānsoļi. Bijušajam pārim ir divi kopīgi dēli: Saša un Milans.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon