foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - pašmāju ceļošanas šovs, Klūnijs atkal kopā ar Robertsu un imperatores Sisī dēkas
Kadrs no seriāla "Sisī".
TV
2023. gada 31. janvāris, 17:37

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - pašmāju ceļošanas šovs, Klūnijs atkal kopā ar Robertsu un imperatores Sisī dēkas

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties jaunu šovu "Zemīt, paveries!", romantisku komēdiju "Biļete uz paradīzi" un seriāla "Sisī" otro sezonu.

Zemīt, paveries!

Televīzijas ekrānos jau šonedēļ būs skatāms jauns ceļošanas šovs "Zemīt, paveries!", kurā divi pāri dosies ceļojumā un baudīs izvēlētos galamērķus.

Pirmajā ceļojumā uz saulaino un gardo Romu dosies aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa ar savu draudzeni Darju un modele un radio personība Māra Sleja ar savu draugu Jāni. Visai kolorītās slavenības ar saviem pāriniekiem šaurajās Romas ielās piedzīvos gan kārtīgu iepirkšanās drudzi, gan ikdienas kašķus un sacensības garu. Vairāk par ceļojuma piedzīvojumiem, pārdzīvojumiem un uzvarām uzzināsi jau no 3. februāra izklaides platformā "Tet TV+" un no 4. februāra kanālā "360TV".

foto: Publicitātes
Darja un Agnese.

Šova veidotāji uzsver, ka raidījuma nosaukums "Zemīt, paveries!" lieliski atspoguļo latviešu sakāmvārdu, kuru lietojam gan labā, gan sliktā nozīmē brīžos, kad esam pārsteigti no piedzīvotā un redzētā. Un galu galā, jebkura valsts vai zeme, uz kuru mēs dodamies, paver dažādas iespējas. Naudas taupīšana šajā šovā ieņems lielu lomu, jo par piešķirto budžetu – 1000 eiro uz četrām dienām – dalībniekiem ir gan jāietur maltītes, gan jāapskata tūristu iecienītie apskates objekti. Un kāds gan ceļojums bez “šopinga”. To pēc pilnas programmas varēs izbaudīt gan Agnese Zeltiņa kopā ar savu draudzeni Darju, paviesojoties kādā apģērbu veikalā, gan Māra Sleja ar Jāni, dodoties pēc vinila platēm.

Klūnijs un Robertsa atkal kopā

"Oskara" balvas ieguvēji Džordžs Klūnijs un Džūlija Robertsa atkal kopā atgriežas uz lielā ekrāna romantiskajā komēdijā "Biļete uz paradīzi" ("Ticket to Paradise").

Holivudas zvaigznes tēlo bijušos laulātos, kas dodas kopīgā uzdevumā uz Bali, lai atturētu savu iemīlējušos meitu no tās pašas kļūdas, ko reiz pieļāva viņi paši.

Romantisko komēdiju "Biļete uz paradīzi" skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Sisī dzīvo un mīl

Austrijas imperatores Elizabetes, kas tautā mīļi tika saukta par Sisī, jaunās dēkas – seriāla "Sisī" otrajā sezonā.

Seriālā ir apspēlētas zināmas Sisī dzīves epizodes: imperators, kurš, izvēloties sev sievu, samaina māsas; Sisī attiecības ar vīramāti; bērnu dzimšana; ietekme uz vīru politikā. Kaut laulības un galma dzīvē klājas visādi, tauta mīl jauno, skaisto imperatori, un tieši viņa lielā mērā nostiprina monarhiju. Fonā personisko attiecību šķetinājumam ieskicēti politiskie notikumi, kas lielā mērā noteica Eiropas turpmāko likteni.

"Sisī" pirmās sezonas skatītājiem ir labi zināms fakts, ka seriāls uzņemts ne tikai Austrijā, Ungārijā, Lietuvā, bet arī Latvijā – Cesvaines, Straupes, Zvārtavas un Rundāles pilīs, kinopilsētā "Cinevilla", Latvijas Nacionālajā operā un baletā un Rīgas Latviešu biedrības namā.