foto: Ryan Rolo/Shutterstock/ Vida Press
Holivudas zvaigzne Čenings Tatums neslēps no meitas, ka bijis striptīza dejotājs
Čenings Tatums.
Slavenības
2023. gada 27. janvāris, 18:39

Holivudas zvaigzne Čenings Tatums neslēps no meitas, ka bijis striptīza dejotājs

Jauns.lv

Čenings Tatums (42) apsolījies, ka nekad nemelos savai meitai Everlijai Elizabetei par to, ka pirms kļūšanas par aktieri strādājis par striptīza dejotāju.

Sarunā ar “Entertainment Tonight” Čenings Tatums atzinies - viņa deviņus gadus vecā meita vēl nezina, ka jaunās filmas "Maģiskā Maika pēdējā deja" ("Magic Mike’s Last Dance") pamatā ir patiess stāsts no aktiera pagātnes.

Čeninga Tatuma un Džennas Devanas meita Everlija Elizabete

gallery icon

“Kad viņa būs pietiekami liela, lai skatītos [visas trīs] šīs filmas, mums būs tāda saruna,” norādījis Čenings. Viņš noteikti neslēpšot no meitas šo faktu no savas biogrāfijas. Viņi apsēdīšoties un izrunāšot to, ka “tētis to nespēlēja tikai filmās, viņš bija īsts striptīza dejotājs”.

“Es viņai nemelošu,” piebilda aktieris.

foto: Warner Bros/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Čenings Tatums filmā “Maģiskais Maiks” (2012).

Tatums, kuru šobrīd vieno romantiskas attiecības ar kolēģi Zoju Kravicu, savu karjeru sāka kā striptīza dejotājs. Tikai vēlāk viņam izdevās kļūt par modeli un vēl pēc tam arī saņemt savu pirmo lomu kā aktierim.

Pēc šķiršanās no sievas Džennas Devanas aktieris atzina, ka viņam nedrošību un bažas sagādā vientuļā tēva loma, tomēr aktieris ļoti ātri aprada ar jauno situāciju.

foto: Warner Bros/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Čenings Tatums filmā “Maģiskais Maiks” (2012).

“Kad es kļuvu par vientuļo tēvu, man bija lielas bailes, vai spēšu saprasties ar Everliju tieši tā, kā maza meitene to vēlētos,” 2021. gadā intervijā izteicās Tatums. “Es nekad nebiju lakojis nagus un nemācēju pīt bizes.”

Zoja Kravica un Čenings Tatums

gallery icon

“Tagad es daru abus. Es ar abām kājām ielēcu šajā maģiskajā pasaulē, un mani atalgoja ar tādu mīlestību, kādu, manuprāt, es citādi nekad nebūtu piedzīvojis,” viņš piebilda.

Dženna Devana-Tatuma un Čenings Tatums uz sarkanā paklāja

gallery icon