foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas
Slavenības
2023. gada 4. februāris, 07:15

Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas

Žurnāls "Kas Jauns"

Stila influenceres komentē mūzikas industrijā zināmu cilvēku stilu, apmeklējot "Zelta mikrofona" nominantu paziņošanas pasākumu.

Komentē:

Alena Bule, modes un skaistumkopšanas blogere

Katrīne Dīķe, dueta "DVINES" dalībniece, modes entuziaste

Sabīne Glezere, modes blogere, digitālā satura radītāja

Grupa "Bermudu divstūris"

Alena Bule: “"Bermudu divstūris" jau vairākus gadus nav mainījuši savu “sportiski un bagāti” stilu, un mums jau tas ir apnicis. Tas bija forši un smieklīgi pirms pāris gadiem, bet šobrīd tas vairs nav aktuāli. Mēs vēlamies kaut ko jaunu!”

Katrīne Dīķe: “Forši, ka grupa uz pasākumu ieradās savā tēlā.”

Sabīne Glezere: “Pozitīvi puiši ar savu skatuves tēlu.”

Mūziķe Elizabete Balčus

Alena Bule: “Neformālā noskaņa ir jūtama. Džinsus nomainīt pret melnām taisna piegriezuma auduma biksēm, atbrīvoties no korsetes, un būs lieliski! Louferi ar sarkanām zeķēm un berete – izskatās super!”

Katrīne Dīķe: “Elizabetei vienmēr ir neparasti un interesanti tēli. Manuprāt, viņa lieliski prot riskēt, apvienot šķietami nesavienojamo un savu muzikālo radošumu iztulko arī vizuālā valodā.”

Sabīne Glezere: “Ideja it kā ir skaidra, bet līdz galam nav pabeigta. Šim izskatam džinsi nav piemēroti, to papildinātu saīsinātas bikses vai midi svārki.”

Dziedātāja Loreta Reide

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Alena Bule: “Ļoti drosmīga meitene ar tik atklātu dekoltē. Atpazīstu zīmola "Amoralle" bodiju un domāju, ka viņa ar savu tēlu samulsināja daudzus cilvēkus. Bikšu modelis ir novecojis, vajadzētu taisna piegriezuma bikses ar augstpapēžu kurpēm, nevis šos Čelsijas zābakus. Pārāk daudz sajaukti stili, tāpēc nemoderni, bezgaumīgi.”

Katrīne Dīķe: “Loretai efektīgs krekls, ko es būtu apvienojusi ar cita veida biksēm, piemēram, kulotēm vai super garām, platām biksēm.”

Sabīne Glezere: “Kā plauktam uzšķaudīja, kas izlidoja, to uzvilka. Brīžiem šķiet, ka meitenēm mājās nav spoguļa pilnā augumā... Tas ir ļoti slikti.”

Pianists Andrejs Osokins

Alena Bule: “Viņš ir ļoti pacenties. Patīkami, ka cilvēks nav ieradies ielas drēbēs. Izskatās labi, uzvalks pareizā izmērā. Neesmu pārliecināta par lakatiņa dzelteno krāsu, bet tāpat viņš ir malacis.”

Katrīne Dīķe: “Andrejam ar stilu viss kārtībā. Ar baltu kreklu man šis uzvalks patiktu vēl labāk.”

Sabīne Glezere: “Kopumā tēls nav slikts, tikai nepieciešams frizieris stilists, kurš spētu pareizi piemeklēt matu griezumu.”

Mūziķe Agnese Rakovska

Alena Bule: “Agnese nolēmusi tērpties manis iecienītajā sportiskajā šikā. Kleita piestāv kedām, bet vēl foršāk būtu, ja pāri būtu pārliela izmēra žakete!”

Katrīne Dīķe: “Vienmēr ar nepacietību gaidu Agneses tēlus, viņa prot pārsteigt. Uz šo pasākumu gan, kā saprotu, Agnese bija ieradusies kā platformas "Zvaigznājs" pārstāve, nevis "Triānas parka" soliste, tāpēc arī tēls mierīgāks un pieklusētāks, taču tāpat gaumīgs.”

Sabīne Glezere: “Te viss ir galīgi garām... Pirmais, ko atzīmēšu, ir matu lente stīpiņa, kas bija jāatstāj mājās un jālieto tikai dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Bet tālāk, pat nezinu – vienkārši atsevišķas lietas, kas kopā nav savienojamas!”