Aktieri līksmo Ievas Pļavnieces kluba jubilejas svinībās. FOTO
Kluba jubilejā aktrise Ieva Pļavniece (pa vidu) priecājās sastapt savus bijušos kolēģus no Dailes teātra. Kopā ar Ievu viesus sagaidīja arī viņas dzīvesbiedre Anamika Goldberga (pa labi).
Slavenības
2015. gada 15. aprīlis, 05:33

Aktieri līksmo Ievas Pļavnieces kluba jubilejas svinībās. FOTO

Jauns.lv

Ģirts Ķesteris, Gundars Silakaktiņš, Dainis Gaidelis, Ērika Eglija, Aldis Siliņš, Kristīne Nevarauska un citi populāri aktieri kuplā pulkā ieradās uz teātra kluba „Happy Days & Nights” jubilejas ballīti, lai sveiktu bijušo kolēģi Ievu Pļavnieci.

Pļavniece daudzus gadus bija pieprasīta un publikas mīlēta aktrise Dailes teātrī, tomēr viņa klausīja savai sirdsbalsij un lielo skatuvi pameta, lai nodotos saimniekošanai pati savā teātra un mūzikas klubā, ko pērn Rīgas centrā atklāja kopā ar dzīvesbiedri Anamiku Goldbergu un biznesa kompanjoni Nonu Birkmani. Tagad Ieva nospēlējusi beidzamās izrādes Dailē, un vismaz pārskatāmā nākotnē sevi saista ar skatuvi savā restorānā.

Dziedošā aktrise priecājas, ka viņai aizvien ir draudzīgas attiecības un patīkama kontaktēšanās ar nu jau bijušajiem kolēģiem. Turklāt tas ir abpusēji, jo sveikt Ievu uz restorāna jubileju ieradās kupls pulks dailēniešu.

Ieva ciemiņus, kas pie viņas lielākoties bija ieradušies taisnā ceļā pēc izrāžu nospēlēšanas, aicināja mieloties pie bagātīgi klāta svētku galda, kā arī atslābināties pēc darba ar kādu glāzi vīna, šampanieša vai stiprāka dzēriena.

Aktieri Ievas Pļavnieces restorānā izklaidējās no sirds, gan ēzdami, gan dzerdami, gan dejodami un plēsdami jokus. Jo īpaši klātesošie priecājās, kad Ieva uz skatuves paaicināja aktrisi Ēriku Egliju, ar ko kopā sniedza skanīgu priekšnesumu.

Svinētāju vidū bija arī citi sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp aktrise Raimonda Vazdika ar māsu publicisti Elitu Veidemani, horeogrāfs Leons Zviedris, Ilona Brūvere, aktrise Helēna Vasiļevska un citi. Taču pašā skatuves priekšā Ieva Pļavniece bija ierādījusi vietu pie galdiņa saviem vecākiem, par kuru klātbūtni restorāna jubilejas svinībās bija sevišķi aizkustināta un priecīga.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica