foto: Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone atzīst, ka Tomijs Lī bijis vienīgais vīrietis, kuru viņa mīlējusi
Pamela Andersone un Tomijs Lī.
Slavenības
2023. gada 23. janvāris, 15:15

Pamela Andersone atzīst, ka Tomijs Lī bijis vienīgais vīrietis, kuru viņa mīlējusi

Jauns.lv

Viņai ir bijušas sešas laulības, divas no tām anulētas, bet četras šķirtas. Taču jaunajā "Netflix" dokumentālajā filmā Pamela Andersone (55) stāsta, ka viņas pirmais vīrs - grupas "Motley Crue" bundzinieks Tomijs Lī (60) - esot vienīgais vīrietis, kuru viņa jebkad patiesi mīlējusi.

Filma “Pamela, A Love Story” (“Pamela, mīlasstāsts”) uz ekrāniem būs skatāma no 31. janvāra, bet pie skatītājiem ir nonākuši pirmie reklāmas video. Vienā fragmentā Pamela savam dēlam Brendonam saka: “Es tiešām mīlēju tavu tēti visu pareizo iemeslu dēļ, un patiešām domāju, ka neesmu mīlējusi nevienu citu.”

Pamelas Andersones un Tomija Lī kopdzīves ainiņas

Modeles un aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī kopdzīves ainiņas,

gallery icon

Savu atzīšanos dēlam viņa papildina ar vārdiem: “Es domāju, ka labāk gribētu būt viena, nekā nebūt kopā ar savu bērnu tēvu. Es domāju, ka nav iespējams būt kopā ar kādu citu… bet es arī nedomāju, ka es varētu būt kopā ar Tomiju. Tas ir gandrīz kā sods.”

55 gadus vecā Pamela Andersone ar Tomiju Lī bija precējusies no 1995. gada līdz 1998. gadam. Viņi apprecējās pludmalē Kankunā, Meksikā, pēc tikai četru dienu vētraina romāna.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone un Tomijs Lī.

Laulība beidzās pēc tam, kad Lī viņai uzbruka, kamēr Pamela turēja rokās abu sešas nedēļas veco dēlu Dilanu. Mūziķim piesprieda sešu mēnešu cietumsodu.

Pamela filmā ir atklāta par savām neveiksmēm mīlas jomā: sākot ar kādu agrīno mīlestību, kuru reiz pieķērusi mazgājam dzimumlocekli izlietnē (“aizdomīgi,” viņa rakstīja savā dienasgrāmatā), līdz vīram Rikam Salomonam, kuru viņa apprecēja pat divas reizes.

Pamela Andersone un Riks Salomons Havaju salās

gallery icon

Pirmo reizi laulība ar Salomonu beidzās pēc tam, kad viņa Ziemassvētku eglītē atradusi vīra kokaīna šņaukšanas caurulīti. “Viņš līdz pat šai dienai joprojām noliedz, ka tā būtu bijusi viņam piederoša,” norāda Pamela.

Andersone arī apgalvo, ka aktieris Silvestrs Stallone viņai piedāvājis “mīlas līgumu”. Abi 1989. gadā īslaicīgi satikās, kad Stallone bija šķīris otro laulību un vēl nebija apprecējies trešo reizi.

Pamela Andersone dodas apciemot mīļoto Džuljenu Asanžu

Bijusī seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone devusies uz Ekvadoras vēstniecību Londonā, kur jau piecus gadus ieslodzīts „WikiLeaks” dibinātājs Džuljens ...

gallery icon

Pamela atceras: “Viņš piedāvāja man dzīvokli un "Porsche", lai es kļūtu par viņa meiteni numur viens. Man bija šāds jautājums – ‘Vai tas nozīmē, ka ir meitene numur divi? – Nu, nu.’. Un viņš sacīja – ‘Tas ir labākais piedāvājums, ko tu vari dabūt, dārgumiņ, jo tu tagad esi Holivudā.’ Bet es gribēju būt patiesi iemīlējusies un nevēlējos neko mazāk par to.”

Citu Pamelas sirdsāķīšu vidū bijuši aktieri Mario Van Pīblss, Skots Baio un Deivids Šarvets.

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon

Viņa dalās atmiņās par sērfotāju Kelliju Sleiteru, kurš bijis dziļi satriekts, uzzinot, ka meitene, kuru vēlējies Floridā iepazīstināt ar savu ģimeni, apprecējusies ar citu: Tomiju Lī.

Andersone smejoties atceras savu attiecību sākumu ar Tomiju Lī. Aktrise tikpat kā viņu nav pazinusi un pirms kāzām jautājusi, kāds būs viņas kā precētas sievas uzvārds. Viņa domājusi, ka vīra pilnais vārds ir Tomijs Lī Džonss, jaucot rokeri ar populāro aktieri.

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

Pamela apgalvo, ka viņiem vienam no otra nav bijis noslēpumu, šajās attiecībās nav bijis izlikšanās vai maldināšanas, tā bijusi tikai patiesa eksplozīva mīlestība. Lai gan viņi maz ko zinājuši viens par otru, šī bijusi mežonīgākā un visskaistākā mīlestība, kāda viņai jebkad bijusi.

Pirmo kopīgo mazuli Pamela zaudējusi spontānā aborta rezultātā. Taču jau pēc vecākā dēla Brendona nākšanas pasaulē bijusi vērojama “sarkanā gaisma” Tomija uzvedībā.

Pamela Andersone seriālā „Pludmales patruļa” deviņdesmitajos gados

gallery icon

Viņš bijis greizsirdīgs, kas viņai šķitis “mīlīgi”. Ja seriāla “Pludmales patruļa” filmēšanas laikā bijušas paredzētas romantiskas epizodes, Tomijs stāvējis redzamā attālumā un vērojis notiekošo. Pēc tam, kad viņa noskūpstījusi ekrāna partneri, jo to paredzējis scenārijs, Tomijs devies uz Pamelas treileri un to izdemolējis.

Pamela Andersone atkal filmējas „Pludmales patruļas” sarkanajā peldkostīmā

gallery icon

Kad ģimenē piedzimuši bērni, attiecības izmainījušās, jo Tomijs Lī vairs nav sajuties kā pirmā svarīgākā persona. Tam sekojis liktenīgais kautiņš 1998. gadā un laulības šķiršana.

“Manuprāt, Tomijam bija tāda kā pēcdzemdību… Tomijs tikai uzstāja es gribu atpakaļ savu sievu, es gribu atpakaļ savu sievu. Es tobrīd nezināju, ko darīt.”

foto: Kenneth Ferguson/Shutterstock/ Vida Press
Pamela Andersone un Tomijs Lī.

“Es sacīju: ‘Man pie velna ir vajadzīga tava palīdzība, tev ir jāpieaug. Tagad vairs neesi tikai tu.’ Es nekad ar viņu tā iepriekš nebiju runājusi. Es viņu vairs neatpazinu. Viņš kļuva gandrīz melns, mana sirds sāka dauzīties, es biju nobijusies. Brendons drebēja un kliedza, un turējās pie manis, apķēris kāju. Es piezvanīju 911.”

Tam sekoja arests un lietas uzsākšana par vardarbību ģimenē.

Pamela Andersone un Adils Rāmī

gallery icon

1999. gadā klīda baumas, ka Tomijs un Pamela vēlētos atjaunot attiecības un atkārtoti apprecēties. 2005. gadā Tomijs Lī apgalvoja, ka viņi atjaunojuši romantiskās attiecības. Taču arī tas nebija uz ilgu laiku.

foto: CAMERA PRESS/ED/CE/PETA / Vida Press
Pamela Andersone un Tomijs Lī 2015. gadā.

2020. gada Ziemassvētkos Pamela apprecējās sesto reizi, par vīru apņemot miesassargu Denu Heihērstu. 2022. gada 21. janvārī Pamela paziņoja par šķiršanos.