foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas
Vējoņu pāris.
Slavenības
2023. gada 20. janvāris, 06:28

Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas

Žurnāls "Kas Jauns"

Stila influenceres komentē sabiedrībā zināmu cilvēku stilu, apmeklējot saviesīgus pasākumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Komentē:

Sabīne Glezere, modes blogere un digitālā satura radītāja

Alena Bule, modes un skaistumkopšanas blogere

Katrīne Dīķe, dueta "DVINES" dalībniece, modes entuziaste

Alīna Osipova, blogere, personīgā stiliste

Latvijas teātru darbinieku savienības valdes priekšsēdētājs Ojārs Rubenis ar kundzi Viju Rubeni

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Alīna Osipova: “Melnās krāsas izvēle ir abpusēji izdevīga, savukārt bomberjaka ar ziedu izšuvumu ir jau morāli novecojusi un arī valkātājam palielina vecumu. Manuprāt, daudz labāk būtu izskatījusies klasiska žakete ar apjomīgu zieda piespraudi.”

Sabīne Glezere: “Harmonisks un diskrēti ieturēts family look, lieliska izvēle žaketes vietā valkāt bomberjaku ar rāvējslēdzēju.”

Alena Bule: “Man patīk, kā šis pāris saposies – total black! Arī sportiskās bomberjakas piešķir mūsdienīgumu – sportisko šiku. Vienīgais, ko gribētu piebilst, – sārta lūpu krāsa kundzei izskatītos lieliski!”

Katrīne Dīķe: “Rubenis izskatās perfekti! Samta bikses, tumšas brilles, bombera tipa jaka, bet ar krekla tipa apkaklīti – klasiski un eleganti, bet vienlaikus moderni un efektīgi. Kundzei arī efektīga jaciņa, bet uz kunga fona viņas tēls nedaudz nobāl.”

Eksprezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Vējoņu pāris.

Katrīne Dīķe: “Diezgan neitrāls smart casual tēls Vējoņa kungam un, manuprāt, mazāk veiksmīgs tēls kundzei. Lai arī mežģīnes kleitas augšdaļā izceļ seju, kleitas siluets ir neglaimojošs. Turklāt abi tēli stilistiski nesader kopā.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Alīna Osipova: “Kleitas siluets ir senils un nodod valkātājas vecumu. Un melnas zeķubikses pie šīm kurpēm būtu piestāvējušas labāk.”

Alena Bule: “Maza melna kleitiņa Ivetas Vējones mugurā ir neapšaubāms variants, tāpat tās pareizais garums. Lakonisks meikaps un frizūra – bravo! Raimonds Vējonis būtu labāk izskatījies, ja pelēkajai žaketei klāt vilktu tumši rūtotas bikses vai zilā vietā – baltu kreklu.”

Kultūras ministrs Nauris Puntulis ar kundzi Sandru Puntuli

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Sabīne Glezere: “Viss solīdi un eleganti! Lillā lakatiņš žaketē pie pavadones ceriņkrāsas kleitas.”

Katrīne Dīķe: “Puntuļa kungam klasisks tēls, ko par mūsdienīgu padara stilīgi briļļu ietvari. Kundzei skaists, augumam glaimojošs komplekts, kas varētu būt veiksmīgāks ar interesantākām kurpēm un citu matu sakārtojumu.”

Alena Bule: “Vīrietis izskatās labi, solīdi. Jautājumi ir tikai par dāmu – spriežot pēc auduma, tas ir tvīds, un ideālo tvīda versiju radīja Koko Šanele un garumā tieši zem ceļgala. Šajā gadījumā svārki izskatās smagi, tēls šķistu svaigāks, ja rotaslietu vietā būtu pērles, bet intensīvi violeto toni labāk atstātu brunetēm.”

Alīna Osipova: “Interesants kostīms, bet tēls ir nepabeigts. Jāpievērš uzmanība frizūrai, jāizvēlas mūsdienīgāki apavi.”

Dizainere Ieva Jakuša, mākslas zinātniece Marta Šuste, redaktore Lilita Vaingārdnere

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Sabīne Glezere: “Sieviete bordo kreklā izskatās slikti nepiemēroti izvēlētas apakšveļas vai tās neesamības dēļ, un krekliņš to neveiksmīgi akcentē. Te piemērotāka būtu aiz bikšu jostas aizlikta zīda blūze un elegantāki apavi. Dāmai centrā viss ir kārtībā, ja vien jaku nomainītu pret ko bēšu un augumam piegulošāku. Sieviete labajā pusē izskatās lieliski, tikai kurpes varētu nomainīt pret tādām, kas ar augstākiem papēžiem, vai kurpītēm.”

Alena Bule: “Beidzot ir krāsas un aksesuāri! Redzams, ka dāmas ir ļoti centušās saposties pasākumam. Visi trīs tēli izskatās skaisti, vienīgais – visām apavus aizstātu ar modernākiem siluetiem un miniatūrām rokassomiņām.”

Katrīne Dīķe: “Man ļoti patīk Ievas Jakušas kuplā piedurkne, es izvēlētos komplektā platas bikses vai kļošas, bet ne kailu vidukli. Rozā kleitas valkātājai noteikti ieteiktu izvēlēties citus apavus – kurpes vai garus zābakus.”

Uzņēmējs Jānis Zuzāns

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Alena Bule: “Šajā tēlā varu izcelt aviatoru brilles, kas kungam patiešām piestāv. Un rūtotā jaka palīdz izcelties no pūļa. Vīrieši, lieciet to aiz auss!”

Katrīne Dīķe: “Manuprāt, veiksmīgs smart casual tēls, ieturēts (pieļauju, ka) rozā dreskodā, saprotama T krekla ar "Zuzeum" logo izvēle, lai arī tam prasītos biezāks audums.”