foto: BACKGRID/ Vida Press
Harijam un Meganai būs trešais bērns, apgalvo gaišreģe, kura aizvadītajā gadā pareizi pareģojusi 12 citus notikumus
Kad Megana Mārkla bija meitas Lilibetas gaidībās.
Slavenības
2023. gada 13. janvāris, 16:55

Harijam un Meganai būs trešais bērns, apgalvo gaišreģe, kura aizvadītajā gadā pareizi pareģojusi 12 citus notikumus

Jauns.lv

Gaišreģe Hanna Kerola ir izteikusi savas prognozes 2023. gadam. Līdzās pareģojumam par Harija un Meganas trešo bērnu viņa arīdzan prognozē, ka "Zeins un Džidži Hadida atkal būs kopā" un "Kanje riskēs nonākt cietumā".

Sieviete, kura precīzi prognozēja 12 notikumus 2022. gadā, apgalvojusi, ka šogad pieredzēsim, ka princim Harijam un Meganai Mārklai piedzimst trešais bērns.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla ar dēlu Ārčiju un meitu Lilibetu.

20 gadu vecā Hanna Kerola pārsteidza līdzcilvēkus, kad 2022. gadā precīzi pareģoja jaunu albumu Harijam Stailsam un Bejonsai, bērnus Riannai un Nikam Džonasam, kā arī Viņas Majestātes karalienes Elizabetes II nāvi.

Tagad viņa ir izteikusi savas prognozes 2023. gadam, kur līdzās prognozei par karalisko mazuli ir pausts pareģojums, ka “Zeins un Džidži Hadida atkal būs kopā” un “Kanje riskēs nonākt cietumā”.

Sociālajos medijos publiskotajā videoklipā, kurā izklāstītas Hannas Kerolas prognozes gadam, viņa norādījusi, ka Saseksas hercogam un hercogienei, Ariannai Grandei, Parisai Hiltonei un Dženiferai Lorensai visiem būs pa mazulim.

Gaišreģes Hannas Kerolas prognoze sekojusi pēc tam, kad 2019. gadā princis Harijs izteicās, ka viņam būs “maksimums divi bērni”, lai palīdzētu saudzēt planētu.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Šo “spārnoto frāzi”, ko visi aizvien labi atceras, Saseksas hercogs pateica intervijas laikā ar leģendāro etoloģi Dr. Džeinu Gudolu (85), kad abi diskutēja par vidi un klimata pārmaiņām.

Harijs sacīja: “Satikto cilvēku un to vietu dēļ, uz kurām man ir palaimējies aizbraukt, man vienmēr ir bijusi saikne un mīlestība pret dabu. Tagad, bez šaubām, es uz to skatos savādāk.”

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon

“Es vienmēr esmu gribējis pārliecināties, ka pirms bērna piedzimšanas, vai cerības tikt pie bērniem…”  

Tad Dr. Gudola iestarpināja, sakot, ka cer, ka vecākiem nebūs “pārāk daudz” bērnu.

Uz ko Harijs atbildēja: “Divi, maksimums!”

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon

Runājot par jaunumiem mūzikas pasaulē 2023. gadā, gaišreģe Hanna Kerola prognozējusi jaunus albumus tādām zvaigznēm kā Nikijai Mināžai, Olīvijai Rodrigo, Šonam Mendesam un Edam Šīranam.

Hannas prognozes kļuvušās tik populāras, ka viņa tagad uzsākusi pati savu biznesu, veicot privātus lasījumus, pateicoties kuriem, pelna līdz 2000 ASV dolāriem mēnesī.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Gaišreģe, kura dzīvo Foksboro, Masačūsetsas štatā, ASV, izteikusies: “Tas ir patiešām aizraujoši, kad piepildās kaut kas, ko esmu prognozējusi.”

“Man patīk redzēt, ka prognozes piepildās. Es nedomāju, ka cilvēki ir priecīgi par manām prognozēm šim gadam, jo tās nav tik skandalozas kā pērn. Pagājušajā gadā es prognozēju dažas nāves. Es nevēlos nevienu aizvainot, bet cilvēki tagad saka, ka jaunās prognozes ir garlaicīgas.”

“Lielākā daļa manu prognožu balstās uz cilvēkiem, par kuriem interesējos es pati vai mani sekotāji.”

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon

Pērnā gada janvārī Hanna sava tālruņa piezīmju aplikācijā ierakstīja sarakstu ar 28 prognozēm par būtiskiem notikumiem 2022. gadā.

Sākoties 2023. gadam, viņa ir izdarījusi to pašu - sastādījusi sarakstu ar 23 notikumiem, par kuriem tic, ka tie šogad piepildīsies.

“Mani vienmēr ir interesējusi popkultūra un slavenības, tāpēc daudz manu pareģojumu ir par to,” norādījusi Hanna.

“Man vienmēr ir bijusi sajūta, kad kaut kas notiks.”

“Tā ir kā vīzija, ko redzu par kaut ko, kas notiks; kā patiešām spēcīga iekšēja sajūta.”

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon

Hanna prognozējusi, ka reperim Kanjem Vestam šogad pastāv risks nonākt cietumā.

“Kanje jau tagad ir visos plašsaziņas līdzekļos,” viņa norāda. “Notiks kaut kas zīmīgs un cilvēki sāks izteikt bažas par to, vai viņš par to nonāks cietumā jeb nē.”

Gaišreģe arī domā, ka Zeins Maliks un Džidži Hadida šogad atjaunos savas romantiskās attiecības. Hanna norāda, ka viņai paticis abus redzēt kopā un ļoti priecātos, ja viņi atkal salabtu.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Ripple of Hope Awards 2022” ceremoniju Ņujorkā

gallery icon

Hannas Kerolas prognožu sarakstā ir arī Selēna Gomesa, kurai viņa pareģo jaunas romantiskās attiecības. Tās gan nebūšot ar kādu slavenu vai sabiedrībā labi zināmu cilvēku. Gaišreģe arīdzan norādījusi, ka dvīnes Olsenas, par kurām ilgi nekas nav dzirdēts, šogad būs gatavas runāt par savu bērnību, lai gan viņām tas nenākšoties viegli.