Andrejam Ēķim 50 gadu vecumā ceturtais dēls. Apsveicam!
Andrejs Ēķis ar sievu Dainu Gāgu-Ēķi sagaidījuši pasaulē savu pirmo kopīgo bērnu – dēlu Aleksandru.
Slavenības
2015. gada 17. aprīlis, 15:56

Andrejam Ēķim 50 gadu vecumā ceturtais dēls. Apsveicam!

Jauns.lv

Filmu producents, bijušais telekanāla LNT šefs Andrejs Ēķis šodien kļuvis par tēvu savam ceturtajam bērnam –sieva dizainere Daina Gāga-Ēķe (36) viņam dāvājusi dēlu.

Puika pasaulē nāca 17. aprīlī, un jaundzimušo laimīgie vecāki nosaukuši par Aleksandru. Viņš piedzimstot svēra 3170 gramus un bija 54 centimetrus garš. Nu Andrejam steigšus jādodas iegādāties bērniņam nepieciešamās lietas, jo, būdami māņticīgi, līdz mazuļa dzimšanai, viņi ar sievu apzināti bērnam neko nepirka.

Andrejam un Dainai, kuri pēc četrus gadus ilgas pazīšanās gredzenus mija 2013. gada 1. novembrī, Aleksandrs ir pirmais kopīgais bērns. No iepriekšējās laulības Andrejam Ēķim ir trīs dēli – mārketinga speciālists Roberts (25), „Rīga TV 24” programmu direktors Rūdolfs (24) un skolnieks Kristofers (15) -, savukārt Dainai no šķirtās laulības ar saksofonistu Arti Gāgu ir divas meitas – Felecita (15) un Sofija (8).

Šā gada sākumā intervijā žurnālam „Kas Jauns” Andrejs Ēķis atklāja, ka laikā, kad Daina uzzinājusi par mazuļa pieteikšanos, arī viņš esot to sajutis. Kad sieva to paziņojusi, priekšnojauta vienkārši apstiprinājusies: „Uzklausot prieka vēsti, es jau sajūtu līmenī to zināju un smaidīju...” Andrejs arīdzan atzina, ka ir neizsakāmi laimīgs par to, ka kļūs par tēti vēl vienam dēlam un savus gadus teicās uzskatām par priekšrocību. „Tas ir turpinājums. Bērni pagarina dzīvi un neļauj atslābt. Iespējams, mazāk stresošu, būšu mierīgāks. Audzinot savus puikas, esmu jau guvis lielu pieredzi un saprotu, ka daudzas lietas jāuztver vienkāršāk un mierīgāk. Bērns ir brīnums, kas turpina tevis iesākto. Jā, jaunībā cilvēks pieņem lietas tādas, kādas viņš tās redz. Es savos gados noteikti esmu kļuvis uzmanīgāks, vairāk domāju un vērtēju,” sacīja Andrejs Ēķis.


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva