foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - mistisks trilleris, seriāls latgaliešu valodā un joku birums
Kadrs no seriāla "Fati".
TV
2023. gada 6. janvāris, 17:16

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - mistisks trilleris, seriāls latgaliešu valodā un joku birums

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Galva", kriminālkomēdiju no Daugavpils un jautrus jokus kanālā "Duo 6".

Kas notika aiz polārā loka?

Seriāls "Galva" ("The Head") ir psiholoģisks spāņu trilleris par mistiskiem notikumiem Antarktikas izpētes stacijā Polaris VI.

Ziemotāji gatavojas garajai polārajai naktij, bet vasaras komanda dodas mājās. Pēc sešiem mēnešiem Johans atgriežas bāzē bažu pilns, jo trīs nedēļas bijis klusums. Kad viņš ieiet bāzē, viņa ļaunākie murgi kļūst par realitāti – septiņi ir miruši, divi ir pazuduši... un ir tikai viens izdzīvojušais.

Seriāls latgaliešu valodā

No 6. janvāra "Tet TV+ Filmas un seriāli" skatāms pirmais seriāls latgaliešu valodā - "Fati".

Tas ir četru sēriju seriāls, komēdija ar krimināliem elementiem, filmēts Daugavpilī. Divi bērnības draugi skolotāji nonāk finansiālās grūtībās. Lai iegūtu naudu, viņi nolemj tirgot kontrabandas cigaretes. Afērā iesaistās skolniece, kura nāk no ģimenes, kas saistīta ar kriminālo pasauli. Sākas pārpratumi un negaidīti, komiski pavērsieni, kuri iespējami tikai Latgalē.

Scenārija ideja balstīta patiesos notikumos Ludzas novada Kārsavā. Galvenajās lomās ir skolotāji, kurus atveido Daugavpils teātra aktieri Māris Korsietis un Ritvars Gailums, bet seriālā iesaistīti ne tikai aktieri no Daugavpils. Tajā redzami arī aktieris Jurijs Djakonovs un aktrise Liene Šmukste.

Smīdinās kanāls Duo 6

TV kanāls "Duo 6", kas ir pieejams gan "Tet TV+", gan "Tet" interaktīvajā, gan virszemes televīzijā, jauno gadu iesāks ar diviem ļoti iecienītiem seriāliem - "Draugi" un "Lielā sprādziena teorija".

"Draugi" ("Friends"), ko sāka rādīt deviņdesmito gadu vidū, ir desmit sezonu garš seriāls, ieguvis popularitāti visā pasaulē, un īsti tā fani to skatās vēl un vēl.

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Reičela, Monika, Fēbe, Čendlers, Džoijs un Ross ir seši draugi, kas dzīvo Ņujorkā, bauda dzīvi, kā arī palīdz cits citam atrisināt dzīves ķibeles. Šī situāciju komēdija ir tikusi pie 62 Emmy nominācijām (sešas balvas arī iegūtas, no tām viena tikusi Brūsam Vilisam kā labākajam viesmāksliniekam) un dažādos topos ir visu laiku labāko seriālu vidū.

Kanālā "Duo6" draugu piedzīvojumus skatieties darbdienās pulksten 19.05.

Savukārt "Lielā sprādziena teorija" ("The Big Bang Theory") arī ir situāciju komēdija par vairāku draugu bariņu. Stāsts sākas ar to, ka dzīvoklim, kurā mitinās divi izcili, taču pavisam nesabiedriski zinātnieki, blakus ievācas meitene, kas nepārtraukti pierāda, cik maz viņi zina par pasauli ārpus laboratorijas.

"Lielā sprādziena teorija", kam ir 12 sezonas, ticis pie 10 "Emmy" balvām, no tām četras savās mājās glabā aktieris Džims Pārsons, kas seriālā atveido Šeldonu.

Kanālā "Duo6" seriālu skatieties no 16. janvāra darbdienās pulksten 21.