foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Niklāvs Kurpnieks pošas kāzām ar daiļo kolēģi no blakus teātra
Lolita un Niklāvs.
Slavenības
2023. gada 5. janvāris, 11:15

Niklāvs Kurpnieks pošas kāzām ar daiļo kolēģi no blakus teātra

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks sarūpējis skaistu gredzenu un bildinājis savu draudzeni Jaunā Rīgas teātra aktrisi Lolitu Stūrmani, ar kuru kopā ir jau aptuveni divus gadus.

Niklāva Kurpnieka izredzētā Lolita Stūrmane vasarā pabeidza režisora Alvja Hermaņa aktierkursu Latvijas Kultūras akadēmijā un kopš 2022. gada teātra sezonas sākšanās ir štata aktrise Jaunajā Rīgas teātrī.

Skatītāji ierodas uz "Desmit iemesli apciemot Kauci" pirmizrādi

Šovakar, 3. martā, Jaunajā Rīgas Teātrī norisinājās "Desmit iemesli apciemot Kauci" pirmizrāde.

gallery icon

Skaisto aktrisi ar modeles augumu plašāka publika iepazina jau studiju laikā, kad pandēmijas ierobežojumu periodā viņa atveidoja sekretāri JRT seriālā "Aģentūra".

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Daiļās aktrises Lolitas Stūrmanes zeltnesī mirdz skaists saderināšanās gredzens, ko bildinot viņai pasniedzis Dailes teātra kolēģis Niklāvs Kurpnieks.

Žurnālam "Kas Jauns" Niklāvs apliecinājis, ka patiešām abi ar Lolitu nu jau ir līgavaiņa un līgavas statusā. “Jā, tas nav nekāds noslēpums - Lolitu esmu bildinājis. Kāzas svinēsim nākamvasar, arī datumu jau esam izraudzījušies,” saka Niklāvs.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Niklāvs un Lolita.

Aktieris ar gandarījumu atzīst, ka kopā ar Lolitu dzīvo harmoniski un jūtas laimīgs. “Viens otru iedvesmojam un atbalstām kā radošajā, tā arī pašu privātajā dzīvē. Mums viss ir lieliski,” atklāj Kurpnieks, kas šosezon Dailes teātrī sevi jo spilgti rādījis Sātana lomā režisora Mārtiņa Eihes pēcnāves komēdijā "Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu".

Ļaudis ierodas uz "Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu" pirmizrādi Dailes teātrī

Dailes teātrī svētdien pirmizrādi piedzīvoja režisora Mārtiņa Eihes iestudējums "Pusnakts šovs ar Jūdu Iskariotu". Režisores Eihe Dailes teātrī iestudējis lugu ...

gallery icon

Kā zināms, iepriekš Niklāvu Kurpnieku vienoja trīs gadus ilgas attiecības ar Dailes teātra aktrisi Dārtu Daneviču, taču pāra kopdzīve izira, un Dārta dāvāja dēlu politiķim Artusam Kaimiņam, ar kuru arī vairs nav kopā.

Bet ar ko kopā ir Kurpnieka cita bijusī draudzene Anete Krasovska, skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!