foto: CAMERA PRESS/Thierry Charlier / Vida Press
Īlons Masks reaģē uz Medvedeva pareģojumiem par "Ceturto reihu"
Dmitrijs Medvedevs.
Trakā pasaule
2022. gada 27. decembris, 09:19

Īlons Masks reaģē uz Medvedeva pareģojumiem par "Ceturto reihu"

Jauns.lv

Īlons Masks atbildēja uz bijušā Krievijas prezidenta un Vladimira Putina sabiedrotā Dmitrija Medvedeva prognozi par ASV pilsoņu karu 2023. gadā, nosaucot to par "episku".

Starp daudzajām dīvainajām prognozēm nākamajam gadam bijušais Krievijas prezidents Medvedevs prognozēja, ka "ASV izcelsies pilsoņu karš" un ka Īlons Masks "uzvarēs prezidenta vēlēšanās vairākos štatos".

"Tesla" boss un multimiljardieris Masks rakstīja "Twitter": "Episks pavediens!!"

Medvedevs pirmdien tviterī izteica savas prognozes nākamajam gadam.

Viņš teica: "Jaungada vakarā visi vēlas izteikt prognozes. Daudzi izvirza futūristiskas hipotēzes, it kā sacenšoties, lai izceltu mežonīgākās un pat absurdākās idejas. Lūk, mūsu pazemīgais ieguldījums. Kas var notikt 2023. 

Viņš rakstīja: "Naftas cena pieaugs līdz 150 ASV dolāriem par barelu, un gāzes cena pārsniegs 5000 ASV dolāru par 1000 kubikmetru."

Viņa otrā prognoze bija tāda, ka “Apvienotā Karaliste atkal pievienosies ES” un “ES sabruks pēc Apvienotās Karalistes atgriešanās; Eiro kā līdzšinējā ES valūta vairs neeksistēs. Viņš turpināja: "Polija un Ungārija okupēs bijušās Ukrainas rietumu reģionus."

Viņa piektā prognoze bija, ka "tiks izveidots Ceturtais reihs, kas aptvers Vācijas teritoriju un tās pavadoņus - Poliju, Baltijas valstis, Čehiju, Slovākiju, "Kijivas Republiku" un citus atstumtos cilvēkus".

Krievijas premjerministrs Dmitrijs Medvedevs viesojas Kuriļu salās

gallery icon
9

Starp viņa desmit prognozēm nākamajam gadam bija tāda, kurā teikts, ka “starp Franciju un Ceturto Reihu sāksies karš. Eiropa tiks sadalīta, Polija tiks sadalīta šajā procesā" un "Ziemeļīrija atdalīsies no Apvienotās Karalistes un pievienosies Īrijas Republikai".

Šā gada oktobrī tika ziņots, ka Maska "Starlink" satelīta internets ukraiņiem vairs netiks nodrošināts bez maksas un viņa uzņēmums "SpaceX" acīmredzot lūdza Pentagonu par to samaksāt.

Pasaules bagātākais cilvēks šomēnes izraisīja daudzu ukraiņu sašutumu ar ierosinājumu izbeigt Krievijas karu viņu valstī, aicinot Kijevu atdot teritoriju, ko Maskava ieguvusi kopš iebrukuma februārī. Tas pamudināja Ukrainas vēstnieku Vācijā Andriju Meļņiku dusmīgi atbildēt Maska kungam.