foto: no privātā arhīva
Aleksandra Kurusova tikusi pie sava ideālā svara
Vadot batutu fitnesa nodarbības, Aleksandra arī pati tajās piedalās ar pilnu jaudu, tieši tāpēc izkūst arī liekie kilogrami.
Slavenības
2022. gada 26. decembris, 11:11

Aleksandra Kurusova tikusi pie sava ideālā svara

Žurnāls "Kas Jauns"

Dejotāja Aleksandra Kurusova, vadot batutu fitnesa efektīvās nodarbības, arī pati sadedzinājusi liekās kalorijas un ieguvusi ideālas ķermeņa aprises un svaru. Tāpat arī sakārtojusies viņas privātā dzīve, taču par jaunizveidotajām attiecībām plašāk nevēlas stāstīt, savu nostāju pamatojot, ka laime mīl klusumu.

Pēc tam kad kovida pandēmijas ierobežojumu laikā Aleksandra Kurusova pārtrauca pasniegt sporta deju nodarbības Singapūrā, viņa atgriezās mājās Latvijā. Izskanēja arī informācija, ka izjukušas Singapūrā dzimušās romantiskās attiecības ar īru izcelsmes draugu. Beidzās kovida ierobežojumi, bet Aleksandra palika dzimtenē un par savu izvēli ir priecīga.

Šobrīd dejotāja Piņķos vada batutu fitnesa nodarbības. “Tagad mēs lecam ne tikai vakaros, bet arī pa dienu. Tā arī ir mana veiksmes atslēga, ka varu lēkāt kopā ar meitenēm, kas nāk uz treniņiem. Mūsu starpā notiek enerģijas apmaiņa – ne tikai es viņām dodu savu enerģiju, bet saņemu arī pretī. Sākumā domāju, ka pa dienas vidu cilvēki strādā un nebūs tik liels nodarbību apmeklētāju skaits, bet es kļūdījos, jo ir ļoti daudz trenēties gribētāju, par ko pati esmu patīkami pārsteigta. Iespējams, kāds noziedo savu pusdienas pārtraukumu, kāds saplāno savu laiku tā, lai varētu patrenēties pa dienu. Pēc savas būtības esmu vakara, nakts cilvēks un visu laiku biju radusi darboties vakara stundās, bet tagad esmu jau saradusi ar jauno grafiku. Esmu sapratusi, ka varu būt gan pūce, gan cīrulis, atkarībā no tā, kāda ir situācija, kurai jāpielāgojas,” sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" stāsta Kurusova.

foto: no privātā arhīva
Vadot batutu fitnesa nodarbības, Aleksandra arī pati tajās piedalās ar pilnu jaudu, tieši tāpēc izkūst arī liekie kilogrami.

Vaicāta par dejotājas slaido augumu, viņa atklāj, ka līdz ar batutu fitnesa nodarbību vadīšanu arī pati zaudējusi svaru: “Mums, meitenēm, jau katrai ir savi tarakāni galvā, katra esam iedomājušās savu ideālo svaru. Vienai liksies, ka, 50 kilogramus sverot, viņa ir resna, bet kādai tā liksies, sverot 100 kilogramus. Katrai mums ir savi standarti. Jāteic, ka man šobrīd ir ļoti apmierinošs svars – 52 kilogrami – un jūtos ļoti labi. Lai gan nu jau skatos, ka varētu dabūt nost vēl trīs kilogramus.”

“Man ir bijuši arī tādi posmi dzīvē, kad esmu svērusi 73 kilogramus, un tas bija man par traku. Man ir tāda psiholoģiska vajadzība – ja kaut kas dzīvē nav tā, kā vēlos, un piezogas depresija, es to kompensēju ar ēdienu, nevis badojos,” atklāj Aleksandra. “Ja senāk apmeklēju sporta zāli, vingrošanu, šobrīd nekas tāds man vairs nav nepieciešams. Es pat nevaru iztēloties, kā varētu būt vēl lielāka kardio slodze, ja ne batutu fitness. Pie manis trenējas meitenes, kas arī ievēro pareizu uzturu, nevis stingras diētas, un triju mēnešu laikā nometa aptuveni 10 kilogramu. Ja apvieno fizisko aktivitāti ar veselīgu uzturu, tad arī ir rezultāts. Un nekādi vitamīni vai tievēšanai domātas tabletes, vai diētas un badošanās nepalīdzēs, jo, to pārtraucot, liekais svars atkal atgriezīsies,” bilst viņa.

Tāpat arī Aleksandras Kurusovas privātajā dzīvē viss ir sakārtojies, jo jau kādu laiku viņai ir attiecības ar puisi vārdā Oskars. “Turpmāk savu privāto dzīvi vēlos paturēt noslēpumā. Pie šāda secinājuma esmu nonākusi līdz ar gadiem un iegūto dzīves pieredzi. Laikam jau atkārtošos, bet laime mīl klusumu! Tāpēc nevēlos neko afišēt, vien varu pateikt, ka manā privātajā dzīvē viss ir forši un kārtībā,” sarunā ar "Kas Jauns" atzīst dejotāja.

Publiskajā vidē atrodama informācija, ka Aleksandras Kurusovas draugs ir degvielas vairumtirgotāja SIA "Straujupīte" attīstības vadītājs Oskars Zeiza. Kompānija "Straujupīte" ir reģistrēta 2002. gadā, kompānijas vienīgais īpašnieks ir Juris Zeiza. 2020. gadā "Straujupīte", pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem, bija astotais lielākais komersants Latvijā pēc patēriņam nodotā naftas produktu apmēra.

Aleksandra Kurusova nosvin 30. jubileju

Deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova draugu lokā 2015. gada 18. septembrī nosvinēja savu 30 gadu jubileju.

gallery icon