Grāvelis laimīgs. Deju šova ballītē viņu pārsteidz Dailes teātra aktieri! FOTO
Piedzīvojums! Gints Grāvelis un Jeļena Tarana no Rīgas Kinostudijas uz Vecrīgu aizvizinājās retro ātrās palīdzības busiņā.
2015. gada 20. aprīlis, 16:07

Grāvelis laimīgs. Deju šova ballītē viņu pārsteidz Dailes teātra aktieri! FOTO

Jauns.lv

Svētdienas naktī, pēc TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” pusfināla tā dalībnieki ar ātrās neatliekamās medicīniskās palīdzības busiņu tika nogādāti uz svinībām Vecrīgā, kur norisinājās tematiskā ballīte rehabilitācijas centra noskaņās.

Lai pēc deviņu nedēļu spraigā deju mēģinājumu un koncertu maratona „Dejo ar zvaigzni 4” dalībniekiem sniegtu iespēju atgūt spēkus, Vecrīgas restorāna „231” saimniece Aiga Zvejniece bija sarīkojusi tematisku vakaru, kurā dejotājus viesmīļi apkalpoja, iejutušies dakterīšu un medmāsu tēlos. Jautrajā burziņā pulcējās ne vien deju šova finālā iekļuvušie pāri un viņu otrās pusītes, bet arī iepriekš šovu pametušie dejotāji, tostarp žurnālists Ansis Pūpols ar deju partneri Lesiju Bogačovu, Marta Kalēja un Svetlana Loeva.

Šoreiz pēcšova ballītē galvenais varonis bija aktieris Gints Grāvelis, kurš uz pasākumu bija saposies kolēģu dāvinātā T kreklā, kam uz krūtīm bija viņa un deju partneres Jeļenas Taranas (šovā sauktu par Lieni) fotogrāfija, bet aizmugurē - žūrijas locekļa Vladimira Ponomarjova reiz izteiktie vārdi: „Pietrūka vēl novilkt bikses.”

Taču lielāko pārsteigumu Gints Grāvelis piedzīvoja pusstundu pēc pusnakts, kad restorānā pēkšņi parādījās kupls pulks viņa kolēģu no Dailes teātra. Kompānija, kuras priekšgalā bija aktieris Gints Andžāns, un kurā bija aktrises Kristīne Nevarauska, Elīna Dzelme, Ērika Eglija un Ieva Segliņa, sirsnīgi sveica Gintu un Lieni ar iekļūšanu šova finālā un pāra sniegumu pusfinālā katrs novērtēja ar 11 ballēm.

Gints bija šokēts, sajūsmināts un aizkustināts par kolēģu negaidīto apciemojumu, jo šova uzņemšanas vietā „Rīgas Kinostudijā” līdz šim dailēnieši Grāveli ne reizes nebija nākuši klātienē atbalstīt. Tomēr, tikpat negaidīti kā ieradušās, Dailes teātra zvaigznes no restorāna aizsteidza uz telpām otrajā stāvā, Gintu atstājot līksmojam deju šova kolēģu kompānijā.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders