foto: Rupert Hartley/Shutterstock/ Vida Press
93 gadu vecumā viņsaulē devusies aktrises Kimas Ketrelas mamma
Kima Ketrela ar mammu Šeinu Ketrelu 2010. gadā.
Slavenības
2022. gada 22. decembris, 09:33

93 gadu vecumā viņsaulē devusies aktrises Kimas Ketrelas mamma

Jauns.lv

93 gadu vecumā mūžībā devusies seriāla “Sekss un lielpilsēta” zvaigznes Kimas Ketrelas mamma Šeina Ketrela. Pirms četriem gadiem aktrise zaudēja arī savu brāli.

Kima Ketrtela sēro par savas mammas Šeinas Ketrelas došanos mūžībā, kas ģimeni piemeklējusi tikai četrus gadus pēc aktrises jaunākā brāļa traģiskās nāves. Seriāla “Sekss un lielpilsēta” zvaigzne ar sēru vēsti padalījusies savā “Instagram” kontā.

Kima Ketrela ar mammu Šeinu Ketrelu

gallery icon

Kima publiskojusi septiņas gadu gaitā uzņemtas fotogrāfijas, kurās redzama viņas mamma. Pie attēliem aktrise pierakstījusi: “Šeina Ketrela 1929 – 2022. Dusi mierā, mammīt.”

Draugi un fani nekavējoties izteikuši aktrisei līdzjūtību. Komiķis Pols O’Greidijs raksta: “Ak, man tik ļoti žēl, Kima. Sūtu tev daudz mīlestības.”

Mākslas vēsturniece Keita Braiena piebildusi: “Man tik ļoti žēl par jūsu zaudējumu, Kima. Mēs visi esam parādā jūsu mammai par to, ka viņa mums uzdāvināja jūs! Sūtu jums mīlestību un gaismu.” Savukārt komiķis Alans Karrs uzrakstījis: “Tik ļoti žēl, mīļā. Sūtu tev daudz mīlestības!”

Šā gada pavasarī Kima mammai Mātes dienā veltīja sirsnīgu apsveikumu. Viņa sociālajos tīklos dalījās ar attēlu, kurā redzama apskāvusi mammu un abas smaida kamerai. 66 gadus vecā aktrise attēlu parakstījusi vārdiem: “Daudz laimes Mātes dienā, mammīt. 93 gadus jauna.”

Savukārt vēl agrāk – februārī – Kima ar sociālo tīklu palīdzību sveica mammu dzimšanas dienā. “Daudz laimes 93. dzimšanas dienā, mammīt! Mums ir tik ļoti paveicies, ka tu aizvien esi ar mums.” Arī šajā reizē Kima sveicienu papildināja ar fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar mammu.

Kimas mammas nāve seko četrus gadus pēc aktrises jaunākā brāļa traģiskās bojāejas.

Kristofera nāve tika izziņota dažas dienas pēc tam, kad Kima vērsās pie faniem pēc palīdzības Kanādā pazudušā brāļa meklēšanā.

“Tas nav raksturīgi Krisam,” rakstīja Kima Ketrela. “Palīdziet viņam atgriezties mājās sveikam un veselam.” Vēlāk savā “Twitter” kontā Liverpūlē dzimusī aktrise nāca klajā ar sēru vēsti: “Ar dziļām skumjām es un mana ģimene paziņojam par mūsu dēla un brāļa Krisa Ketrela negaidīto nāvi. Mēs šajā laikā lūdzam respektēt mūsu privātumu. Mēs vēlamies pateikties jums visiem par neizsīkstošo mīlestību un atbalstu šajā laikā.”

Divus gadus vēlāk Kima veltīja brālim sirsnīgus vārdus dienā, kas būtu viņa 57. jubileja. Aktrise vēstījumu bija papildinājusi ar fotogrāfiju, kurā abi redzami kopā un smaidām:  “Daudz laimes dzimšanas dienā manam mazajam brālītim Kristoferam. Mīļajai un lādzīgajai dvēselei. Tu mums pietrūksti šodien un ik dienas. Dusi mierā.”