foto: Javiles/Bruce / BACKGRID/ Vida Press
Reti FOTO. Eštons Kačers ar Milu Kunisu un bērniem dodas Ziemsvētku "šopingā"
Mila Kunisa un Eštons Kačers ar meitu Vaijatu un dēlu Dimitriju.
Slavenības
2022. gada 20. decembris, 10:00

Reti FOTO. Eštons Kačers ar Milu Kunisu un bērniem dodas Ziemsvētku "šopingā"

Jauns.lv

Aktieri Eštons Kučers un Mila Kunisa atpazīti, kad aizvadītās nedēļas nogalē bija devušies pēc Ziemassvētku iepirkumiem Losandželosā kopā ar abiem saviem bērniem, vēsta portāls "HollywoodLife".

Eštons Kačers un Mila Kunisa ir vecāki diviem bērniem. Viņi ģimenē audzina astoņus gadus veco meitu Vaijatu un sešus gadus veco dēlu Dimitriju.

Mila Kunisa un Eštons Kačers ar bērniem dodas Ziemassvētku “šopingā”

gallery icon

Seriāla “Divarpus vīri” zvaigzne bija ģērbies džinsā auduma jakā, kas uzvilkta virs kapucjakas, zem kuras bija balts T-krekls. Apģērbu aktieris bija papildinājis ar klasiskām zilām džinsa biksēm. Dēlu Dimitriju viņš nesa uz rokām, un sev galvā bija uzlicis adītu cepurīti, lai pasargātu sevi no vēsajiem laikapstākļiem un pie viena nedaudz paslēptos no ziņkārīgo skatieniem un paliktu mazāk ievērots.

Valdzinošā Mila Kunisa cauri laiku lokiem

gallery icon

Savukārt filmas “Melnais gulbis” aktrise Mila Kunisa bija izvēlējusies spilgtu apģērbu. Viņa bija tērpusies koši sarkanā ziemas jakā, kas uzvilkta virs balta T krekla, kas saskaņots ar apavu krāsu. Ikdienišķajam “šopingam” kopā ar ģimeni Mila izvēlējusies tumši zilas garās bikses un acis paslēpusi aiz tumšajām brillēm apaļos rāmjos. Apkārtējiem viņu bija vēl grūtāk atpazīt, jo aktrise piedevām lietoja sejas aizsargmasku.

Eštons Kačers un Mila Kunisa ar bērniem

gallery icon

Vaijata gāja pie rokas mammai. Astoņus gadus vecā meitene bija ģērbusies koši sarkanā džemperī, uz kura bija balts ziemeļbrieža siluets. Džemperim viņa bija pieskaņojusi zilas garās bikses. Kunisas un Kačera dēls Dimitrijs bija ģērbts ērtā treniņtērpā.

Ģimene pilsētas ielās manīta īsi pēc tam, kad Kačers debitējis “Paramaount+” jaunajā veselībai veltītajā seriālā “Pārbaude pie dr. Deivida Agusa”.  

Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimene

Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija ...

gallery icon

TV pārraidē aktieris pastāstījis par savu “šausminošo, dzīvībai bīstamo” veselības problēmu, atklājot, ka sirgst ar vaskulītu – nopietnu un retu autoimūnu saslimšanu, kas nodara nopietnu kaitējumu asinsvadiem.

Sarunas laikā aktieris slavēja sievu Milu par viņas neizmērojamo atbalstu.

Mila Kunisa un Eštons Kačers ar meitu

2014. gada 1. oktobrī Mila Kunisa un Eštons Kačers sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto meitiņu Vaiatu Izabellu.

gallery icon

“Es teikšu, jūsu sieva bija apbrīnojama,” par 39 gadus veco Kunisu teica dr. Aguss, kurš ir Kačera ārstējošais ārsts. “Viņa visu laiku bija jums līdzās. To bija tik brīnišķīgi redzēt.” Eštons piekrita daktera teiktajam, par sievu, ar kuru ir precējies septiņus gadus, sakot:  “Viņa ir vislabākā.”

Mila Kunisa un Eštons Kačers vēro basketbola spēli

gallery icon

Eštons Kačers un Mila Kunisa tribīnēs vēro amerikāņu futbolu

gallery icon