foto: Van Tine Dennis/Sipa USA USA/ Vida Press
Henrijs Kavils atlaists no Supermena lomas vairākus mēnešu pēc tam, kad izziņots par jauno filmu
Henrijs Kavils turpmāk kā Supermens vairs nebūs redzams.
Slavenības
2022. gada 17. decembris, 11:10

Henrijs Kavils atlaists no Supermena lomas vairākus mēnešu pēc tam, kad izziņots par jauno filmu

Jauns.lv

Henrijs Kavils turpmāk vairs neatveidos Supermenu. Pēc deviņiem gadiem šajā supervaroņa lomā viņam darbs pie jaunās filmas uzteikts. Aktieris atzinis, ka filmu studijas lēmums viņam nācis kā pārsteigums, taču viņš to respektējot.

Henrijs Kavils paziņojis, ka jaunajā filmā viņš vairs neatgriezīsies Supermena lomā.

39 gadus vecais aktieris ar sociālo tīklu palīdzību pavēstījis “skumjās ziņas” un atzinis, ka šo lēmumu nav bijis viegli uztvert.

Henrijs Kavils kā Supermens

gallery icon

Britu kinoaktieris pirmo reizi leģendārā komiksu varoņa tēlā iejutās 2013. gadā, filmējoties lentē “Man of Steel”. Taču tagad viņš apstiprinājis, ka viņa kā Supermena gaitas ir noslēgušās. “Netflix” pieņēmis pārsteidzošu un daudziem – to skaitā aktierim – negaidītu lēmumu, ka Henrijs Kavils vairs nepiedalīsies pirms vairākiem mēnešiem izziņotajā supervaroņa franšīzes turpinājumā – seriāla “The Witcher” jaunajā sezonā.

Emocionālā “Instagram” ierakstā Kavils saviem 22,9 miljoniem sekotāju sacīja: “Man tikko bija tikšanās ar Džeimsu Gannu un Pīteru Safranu, un tās ir skumjas ziņas.”

“Es galu galā neatgriezīšos kā Supermens. Pēc tam, kad studija lika man paziņot par manu atgriešanos oktobrī, pirms bija apstiprinājusi darbā, šī ziņa nav no vieglākajām, bet tāda ir dzīve.”

Viņš turpināja: “Sardzes maiņa ir kaut kas tāds, kas notiek. Es to respektēju. Džeimsam un Pīteram ir Visums, kas jāveido.”

Novēlējis producentiem veiksmi, Henrijs saviem atbalstītājiem sacīja, ka fani var “mazliet pasērot” par viņa aiziešanu, taču ir jāatceras, ka “Supermens joprojām ir tuvumā”.

“Viss par ko viņš iestājās, aizvien eksistē,” norādīja Kavils. “Un piemēri, ko viņš mums rāda, aizvien ir tepat! Mans laiks nesāt apmetni ir pagājis, taču tas, par ko iestājas Supermens, nekad nebeidzas.”

Viņš nobeidza, sakot, ka tas bijis “jautrs brauciens ar jums visiem – gan uz priekšu, gan uz augšu”.

Fani un sekotāji steidza uzslavēt zvaigzni par viņa sniegumu filmās. Starp cieņas apliecinātājiem bija arī supervaroņu filmas “Shazam!” zvaigzne Zakarijs Levi, kurš komentēja: “Ceru tevi noķert citā Visumā, ser!”

Realitātes TV zvaigzne Kriss Safīrs piebilda: “Tu jau sen esi LABĀKAIS Supermens!” Viņš arī atzina, ka tam, kurš nākamais stāsies Supermena lomā, būs ļoti augsta latiņa, kas jāpārvar.