Seriālam, kas padarīja slavenas māsas Olsenas būs turpinājums. FOTO
Seriāla „Pilna māja” aktieri priecājas par atkalredzēšanos 2004. gadā: Džonija Svītina (no kreisās), Mērija Keita Olsena, Deivs Kuljē, Kendisa Kamerona-Burē, Bobs Sagets un Ešlija Olsena. Nu aktieris Džons Stemoss pavēstījis, ka seriālam taps turpinājums.
Slavenības
2015. gada 23. aprīlis, 04:45

Seriālam, kas padarīja slavenas māsas Olsenas būs turpinājums. FOTO

Jauns.lv

Reiz pie mums plašu popularitāti un cilvēku mīlestību iemantoja 90. gados uzņemtais seriāls „Pilna māja” („Full House”), kurā 9 mēnešu vecumā kino debitēja māsiņas Olsenas. Nu seriālam tapšot turpinājums, apstiprinājis viens no oriģinālsastāva aktieriem!

Viesojoties Džimija Kimmela sarunu šovā aktieris Džons Stamoss (seriālā tēvocis Džesijs) pastāstījis, ka amerikāņu multimediju kompānija „Netflix” gatavojas uzņemt seriāla „Pilna māja” turpinājumu. Pasūtītas 13 jaunas sērijas! Darbība risināsies Teneru ģimenes vecākās meitas Dīdžejas (Kendisa Kamerona-Burē) mājās. Seriālam būs dots nosaukums „Fuller Home” („Pilnāka māja”), kas angļu valodā ir vārdu spēle un atvasinājums no Teneres pēclaulību uzvārda, jo nu viņa ir Dīdžeja Tenere-Fullere. Seriāla turpinājums aizsāksies Sanfrancisko, kur dzīvo Dīdžeja. Viņa būs māmiņas cerībās un nesen kļuvusi par atraitni.

„Netflix” anotācijā atklāts šāds stāsts par gaidāmajiem notikumiem seriālā: „Dīdžejas jaunākā māsa – topošā mūziķe Stefānija Tenere (Džodija Svītina) un Dīdžejas ilggadējā labākā draudzene, arī vientuļā māmiņa Kimmija Giblere (Andrea Barbere) kopā ar Kimmijas tīņu vecuma meitu Ramonu – visas pārcelsies vienā mājā, lai palīdzētu Dīdžejai rūpēties par viņas diviem dēliem – 12 gadus veco dumpiniecisko Džeidī un 7 gadus veco neirotisko Maksu, kā arī drīzumā ģimenē gaidāmo mazuli.”

Taujāts vai visi oriģinālsastāva aktieri arī būs redzami epizodiskās lomās jaunajā seriālā, Džons Stemoss neatklāja, lai gan „Netflix” atzinuši, ka „risina sarunas ar „Pilna māja” zvaigznēm Bobu Sagetu, Mēriju Keitu un Ešliju Olsenām, Deivu Kuljē un Loriju Lāflinu par epizodisku piedalīšanos seriālā „Pilnāka māja”.”

Džons Stemoss atklāj, ka jau ilgus gadus bijis domāts par seriāla turpinājumu, taču netika atrasta piemērota sižeta līnija.

Džons Stemoss atklāj, ka seriālam „Pilna māja” būs turpinājums


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, no Izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva