foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Leonardo Dikaprio ballējas ar citām skaistām meitenēm, neraugoties uz baumām, ka viņa jaunā draudzene ir Džidži Hadida
Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2022. gada 3. decembris, 08:31

Leonardo Dikaprio ballējas ar citām skaistām meitenēm, neraugoties uz baumām, ka viņa jaunā draudzene ir Džidži Hadida

Jauns.lv

Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio (48) redzēts ballējamies itāliešu vīriešu apģērbu luksusa zīmola “Stone Island” 40. gadadienai veltītajā pasākumā. Lai gan ekrāna zvaigznei pēdējā laikā tiek piedēvētas attiecības ar modeli Džidži Hadidu, šajā vakarā viņš manīts citu skaistu sieviešu kompānijā.

Holivudas aktieri Leonardo Dikaprio uz slavenību plaši apmeklēto balli nepavadīja modele Džidži Hadida, ar kuru viņu šobrīd it kā vienojot romantiskas jūtas.

“Titānika” zvaigzne pasākumā ieradās īsi pēc pusnakts un tūlīt pat devās uz VIP zonu, kur viņš izklaidējās kopā ar tuviem saviem draugiem un modelēm.

foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID/ Vida Press
Tā Leonardo Dikaprio ieradās uz pasākumu.

“Viņš pie sava galdiņa tērzēja ar skaistām sievietēm,” aculiecinieks par redzēto pastāstījis izdevumam “Page Six”. “Cilvēki VIP zonā centās būt pēc iespējas tuvāk Leo.”

Dikaprio ballītei bija izvēlējies ikdienišķu ģērbšanās stilu. Viņš bija tērpies viscaur melnā, savukārt apģērbu papildināja sejas maska un melna beisbola cepurīte.

Leo manīts izklaidējamies burziņā īsi pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļos bija izskanējusi informācija, ka viņa jaunā draudzene esot modele Džidži Hadida.

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

Pagaidām par abu attiecībām vēl esot runāt pāragri, abi tās slēpjot no plašākas sabiedrības, un ļaujot tām veidoties lēnām un dabiski, nekur nesteidzoties.

Pirms laika izskanēja viedoklis, ka visas Dikaprio draudzenes ir bijušas vecumā līdz 25 gadiem. Amizanta sakritība, taču no dažām aktieris izšķīries īsi pēc tam, kad meitenes nosvinējušas šo liktenīgo ceturtdaļgadsimta jubileju. Tas arī vēlāk kalpojis baumām, ka Leo nesatiekas ar nevienu, kura būtu vecāka par 25 gadiem.  Ja runas par romānu ar Džidži Hadidu izrādīsies patiesas, tad Leo būs kaut ko mainījis savā “attiecību kodeksā”. Daiļā modele šā gada aprīlī nosvinējusi jau savu 27. dzimšanas dienu.

Leonardo Dikaprio bijušās draudzenes

gallery icon

Džidži Hadidai līdz šim visnopietnākās attiecības bijuša ar grupas “One Direction” dziedātāju Zeinu Maliku. Viņi bija pāris no 2015. gada līdz 2021. gadam. 2020. gada septembrī pasaulē nāca viņu kopīgā meita.  Modeles bijušo mīļoto skaitā ir austrāliešu dziedātājs Kodijs Simpsons un amerikāņu dziedātājs Džo Džonass. Par Džidži un Leo attiecībām baumo kopš šā gada septembra, kad abi nofotografēti kopā Parīzē.

Džidži Hadida un Zeins Maliks

gallery icon