Trakā pasaule
2022. gada 1. decembris, 05:33

Ukrainiete ar lielākajām krūtīm Baltijā glābj Igaunijas kompānijas no bankrota

Jauns.lv

27 gadus vecā ukrainiete ar divām augstākajām izglītībām ir precējusies ar 50 gadus vecu igauni un jau piecus gadus dzīvo Tallinā. Anastasija igauņu medijam vaļsirdīgi pastāstīja par savu ģimeni, karjeru, biznesu un darbu platformā "OnlyFans". Cik daudz modele nopelna sociālajos tīklos un kā pret to izturas viņas dzīvesbiedrs?

"Daudzi mani abonenti zina, ka esmu taisījusi krūtis - tas nav nekāds noslēpums. Man bija vairākas operācijas, un es izvēlējos lielākos implantus, kādus vien varēja atrast Baltijas valstīs. Tik lielas krūtis liek vienīgi Amerikā. Šāda izmēra implantu mūsu valstī un kaimiņvalstu teritorijā nekad nav bijis un, cik zinu, nav."

Šobrīd Anastasijai katrs no implantiem ir 1050 mililitru liels. Pēc viņas teiktā, lielas krūtis ir viņas kaislība. Kopumā apjomu palielināšanai sieviete iztērējusi aptuveni 21 tūkstoti eiro: operācijas notikušas gan Igaunijā, gan citās valstīs.

"Ziniet, daudziem ir fetišs uz kaut ko, piemēram, uz tetovējumiem vai pīrsingiem, kāds grib lielu pēcpusi, bet es esmu gribējusi lielas krūtis. Man patīk būt spilgtai, piesaistīt uzmanību. Es esmu kā mūsdienu Merilina Monro," stāsta Anastasija.

Anastasija ir precējusies jau 8 gadus, dzīvesbiedrs ir par viņu 23 gadus vecāks un šī ir viņa pirmā laulība, viņiem ir kopīgs bērns – dēls. Pirmos trīs ģimenes dzīves gadus viņiem bija tā saucamā "viesu laulība", viņi dzīvoja vairākās valstīs, pastāvīgi apciemojot viens otru un tiekoties Apvienotajos Arābu Emirātos, Ukrainā, Igaunijā. Šobrīd Anastasija dzīvo Tallinā, viņai ir savs bizness, kā arī viņa darbojas kā blogere: vada "Instagram", "TikTok", "OnlyFans".

"Vīrs pret manu blogeres darbību izturas mierīgi, jo viņš par sievu izvēlējies spilgtu, jaunu personību un saprot, ka man jādzīvo moderna dzīve. Starp citu, uzsākt "OnlyFans" kontu mani pamudināja tieši mani "TikTok" un "Instagram" abonenti, kuri nemitīgi jautāja, kāpēc manis tur nav un paziņoja, ka vēlas mani tur redzēt.

Uzreiz teikšu, ka tur jūs neatradīsiet nekādu erotisku saturu, visas fotogrāfijas ir no manas ikdienas. "OnlyFans" ir daudz dažādu profesiju: tur ir gan pavāri, gan režisori, gan fotogrāfi un nav obligāti jābūt erotiska vai izvirtīga rakstura saturam."

Anastasija atzīst, ka vidēji dienā ar "OnlyFans" nopelna 150 līdz 200 dolāru, lai gan viņa ir iesācēja un viņai tur ir tikai ap 80 abonentu, raksta "Limon.ee".

Cita starpā Anastasijai ir divas augstākās izglītības - lietišķajā statistikā un ekonomiskajā kibernētikā. Anastasijas bizness saistīts ar pretkrīzes menedžmenta pakalpojumu sniegšanu: viņa nodarbojas ar dažādu biznesa uzdevumu risināšanu, kas saistīti ar uzņēmumu ekonomisko un politisko daļu.

Modele un uzņēmēja lieliski saprot, ka viņa ir spilgta personība un jūt pret sevi paaugstinātu apkārtējo uzmanību.

"Cilvēki uz mani reaģē dažādi. Daudzas sievietes mani, protams, nemīl, īpaši, ja esam vīriešu kompānijā, tomēr ir arī tādas meitenes, kuras ar interesi iztaujā, kur un ko esmu palielinājusi vai samazinājusi. Vīrieši pret mani vienmēr ir lojāli un laipni un uzsāk saskarsmi neatkarīgi no vietas, kur atrodamies: vai tas būtu pārtikas vai celtniecības veikals."

Laulātajiem aug dēls. Anastasija stāsta, ka, lai gan mīl spilgtus tērpus, pošoties uz skolu uz sapulci, izvēlas neitrālu stilu, kā arī neveido pārāk izteiksmīgu meikapu, lai nemulsinātu skolotājus un apkārtējos vecākus.

"Es redzu, kā manā sabiedrībā citi vecāki jūtas neērti, tāpat arī bērni no mana dēla kompānijas," stāsta Anastasija. "Dažreiz nākas pielāgoties citiem, lai cilvēki justos komfortabli. Tomēr es sāku justies neērti, jo esmu pieradusi būt spilgta, tā izskatos katru dienu."

"Reizēm bērni patiesi brīnās un jautā - vai tā ir tava mamma? Kāpēc tava mamma ir tik skaista?"

"Mana āriene ir mana vizītkarte: tā ir nauda, tas ir piārs, tā ir uzmanība. Cilvēki grib ar mani iepazīties, strādāt ar mani. Āriene ir mans darba instruments."

Neskatoties uz spilgto ārieni, Anastasija sevi uzskata par ļoti mierīgu cilvēku. Tomēr, pēc viņas teiktā, vīrieši bieži raksta un piedāvā tikšanās, bijis pat gadījums, kad viņas dzīvesbiedram piedāvāta nauda par to, lai viņš no sievas šķirtos. Runa bijusi par apmēram 100 tūkstošiem eiro.

Saņemti arī piedāvājumi fotografēties erotiskajiem žurnāliem - piedāvāti 20 000 eiro par vienu fotografēšanās dienu.

"Es domāju, ka sieviete var pieņemt līdzīgu priekšlikumu, kad viņai nav sievas un mātes statusa, tad jā, var uz kaut ko tādu iet savai attīstībai, ja šāda pieredze, protams, atbilst viņas morāles principiem. Bet, ja sievietei jau ir kāds statuss, tad to nedrīkst bojāt, tāpēc es šādu pieredzi neizskatu."

"Cilvēki, redzot manu izskatu, domā, ka esmu tusētāja, nemitīgi staigāju pa klubiem, bāriem, bet, kad uzzina par manu dzīvesveidu, ka esmu mājsaimniece, man ir ģimene, bērns, vīrs, kā arī savs bizness - ļoti brīnās," rezumē Anastasija.