foto: Peter Mountain/Universal/Dna/Working Title/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Filmas “Tāda ir mīlestība” fani, vai vēlaties atkal redzēt kopā visus aktierus?
Kadrs no filmas “Tāda ir mīlestība”.
Slavenības
2022. gada 25. novembris, 06:21

Filmas “Tāda ir mīlestība” fani, vai vēlaties atkal redzēt kopā visus aktierus?

Jauns.lv

Filmas “Tāda ir mīlestība” (“Love Actually”) aktieri – Hjū Grānts, Emma Tompsone, Keira Naitlija, Lora Linnija un citi – gatavojas visi atkal pulcēties vienkopus, lai TV speciālizlaidumā kopā ar režisoru Ričardu Kērtisu padiskutētu par to… ka tāda ir mīlestība.

Romantiskā komēdija “Tāda ir mīlestība” miljoniem cilvēku ir neatņemama sastāvdaļa Ziemassvētku laikā. Ik gadus tā tiek skatīta atkal un atkal. Reti kurš atcerēsies, kad filmu redzējis pašu pirmo reizi.

foto: Universal/Dna/Working Title/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Filmas reklāmas plakāts.

Svētku komēdija savu pirmizrādi piedzīvoja 2003. gada nogalē un nākamgad svinēs jau 20. gadadienu. Lai atzīmētu šo notikumu uzfilmēts jauns speciālizlaidums, kurā redzami visi populārās filmas aktieri tagad – 20 gadus pēc filmas tapšanas.

Tieši tā; Hjū Grānts, Lora Linnija, Emma Tompsone, Bils Naijs, Keira Naitlija, Laiems Nīsons, Kolins Firts, Olīvija Olsone, Tomass Brodijs-Sangsters un citi kopā ar filmas veidotāju Ričardu Kērtisu pulcējušies vienā TV speciālizlaidumā un kavējas atmiņās par laiku, kad strādāja pie filmas, kam bija lemts kļūt par Ziemassvētku klasiku.

“Tāda ir mīlestība smiekli un noslēpumi: pēc 20 gadiem – Diānas Sojeres speciālizlaidums” (The Laughter & Secrets Of Love Actually: 20 Years Later – A Diane Sawyer Special”) stāstīs par to , kā “filma kļuva par iemīļotu Ziemassvētku tradīciju un globālu sensāciju, sniedzot ieskatu aizkulišu noslēpumos un leģendārākajās filmas epizodēs” – vēstīts telekanāla ABC anotācijā.

“Speciālizlaidumā arī tiks pētīts, kā Covid-19 pandēmija mainīja veidus, kā mēs mīlam un sazināmies, un izrādām laipnību ģimenē un sabiedrībā,” piebilsts paziņojumā.

Filmas reklāmas klipā, kas izplatīts telekompānijas YouTube kanālā, Sojere lūdz filmas dalībniekiem pabeigt teikumu “Mīlestība patiesībā ir…”

“Mirusi”, zobojoties piebilst Hjū Grānts.

Amerikas Savienotajās Valstīs speciālizlaidums pirmizrādi piedzīvos jau pavisam drīz – 29. novembrī.