foto: CAMERA PRESS/Anthea Simms / Vida Press
Kas īpašs ir puisī, kuram bija attiecības ar Kimu Kardašjanu, Arianu Grandi, Keitu Bekinseilu un daudzām citām
Pīts Deividsons un Emīlija Ratažkovski.
Slavenības
2022. gada 17. novembris, 15:25

Kas īpašs ir puisī, kuram bija attiecības ar Kimu Kardašjanu, Arianu Grandi, Keitu Bekinseilu un daudzām citām

Jauns.lv

Komediantam Pītam Deividsonam gan veicas! Viņa bijušo draudzeņu sarakstā ir vairākas no slavenākajām un skaistākajām sievietēm Holivudā. Vēl pavasarī plaši tika apspriests Deividsona romāns ar realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu. Viņa bijušo draudzeņu skaitā ir dziedātāja Ariana Grande, modele Kaija Gerbere, aktrise Keita Bekinseila un neskaitāmas citas. Tagad viņu vienojot romantiskas jūtas ar modeli Emīliju Ratažkovski, kura šobrīd kārto šķiršanos no vīra.

Bijušā “Saturday Night Live” komiķa Pīta Deividsona (28) un modeles Emīlijas Ratažkovski (31) romantiskās attiecības esot “tikai pašā sākumposmā” un “viņi patiešām viens otram patīk”, izdevums “Us Weekly” citējis kāda anonīma paziņas teikto. Pīts un Emīlija esot pazīstami pāris mēnešus. Abus iepazīstinājuši kopīgi draugi.

Modeles Emīlijas Ratažkovski "pārāk seksīgie" tērpi, kuru dizains sadusmojis daudzus

gallery icon

Anonīmais informācijas avots atklājis, ka Pīts - kuru Ariana Grande (29) savulaik slavēja par neizmērojamu seksuālo enerģiju un kuru pavisam nesen vēl vienoja vētrains romāns ar Kimu Kardašjanu (42) -, “dievinot, cik inteliģenta ir Emīlija”.

Šis pats paziņa arīdzan piebildis, ka Pīta humora izjūta ir liels bonuss. “Pīts liek Emīlijai smieties,” viņš apliecinājis.

Pīts Deividsons un viņa tetovējumi

gallery icon

Anonīmā paziņas apstiprinājums par abu romantiskajām attiecībām sekojis pēc tam, kad internetā parādījās runas, ka pāris nesen redzēts “kā apmāts viens ar otru”.

Kāds aculiecinieks vietnei “DeuxMoi” apgalvojis, ka Emīlija un Pīts svētdien redzēti randiņā Bruklinā un Deividsons neesot spējis savaldīt rokas. Bijis nepārprotams, ka viņi ir pāris.

Emīlijas beidzamās zināmās romantiskās attiecības bija ar dīdžeju Orazio Rispo. Abi vēl aizvadītajā mēnesī redzēti kaislīgi skūpstāmies Ņujorkā.

Kima Kardašjana “Met Gala 2022” ballē tērpusies Merilinas Monro leģendārajā kleitā

gallery icon

Septembrī Emīlija iesniedza tiesā laulības šķiršanas prasību no vīra Sebastiana Bēra-Maklarda. Par attiecību iziršanu pāris paziņoja šā gada jūlijā.

Savukārt Pīts Deividsons romantiskās attiecības ar Kimu Kardašjanu pārtrauca šā gada augustā pēc deviņiem kopābūšanas mēnešiem.

Ariana Grande reiz sociālajos tīklos izteica pikantu piezīmi par Deividsona “10 collām” (25 cm) un pārsteidza interneta lietotājus ar savu izteikumu par viņa neizmērojamo seksuālo enerģiju. Vēlāk arī Kima Kardašjana atzinās, ka ieinteresējusies par Pītu pēc Grandes dzirdētajiem izteikumiem un devusi mājienu, ka ar šo komiķi viņai bijis “vislabākais guļamistabā pavadītais laiks”.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar nepilnas divas nedēļas veco dēlu

gallery icon


 
Emīlija Ratažkovski 2021. gadā ir strādājusi kopā ar Pītu un kolēģi raksturojusi kā “super apburošu”.

Viesojoties sarunu šovā pie Seta Maijersa, modele sacīja: “Viņš ir profesionālis. Tas ir pirmais, kas jums jāzina par Pītu.”

“Nav šaubu, ka sievietēm viņš patīk.”

“Vīrieši prasa – ‘Kas gan šim puisim piemīt?’ Un es atbildu – ‘Viņš šķiet super apburošs. Viņš ir viegli ievainojams. Viņš ir jauks. Viņa nagu laka ir burvīga. Viņš labi izskatās!’”

Pēc izskanējušās informācijas par Pīta Deividsona jaunajām attiecībām fani nekavējās paust savu viedokli internetā. Kāds no viņiem rakstīja: “Vajadzētu veikt pētījumu, kā Pītam Deividsonam izdevies iegūt Arianu Grandi, Kimu Kardašjanu un Emīliju Ratažkovski vienas dzīves laikā.”

Modele Emīlija Ratažkovski uz pasākumu dodas apakšveļā

Modele Emīlija Ratažkovski uz pasākumu devusies zīmola „Gooseberry Intimates” melnā mežģīņu apakšveļā. Vēlāk viņa parādījusi, ka tāds pats bodijs viņai ...

gallery icon

Otrs piebildis: “Es domāju, ka Pīts Deividsons vārda vistiešākajā nozīmē var iegūt jebkuru sievieti, kuru vēlas. Tagad tā ir Emīlija Ratažkovski. Es to nespēju saprast.”

Trešais izteicies: “Tagad Pīts Deividsons un Emīlija Ratažkovski. Viņš šobrīd izskatās pēc pieprasītākā aksesuāra A1 līmeņa slavenībām.”