foto: Juris Rozenbergs
Mūziķim Harijam Zariņam progresējis vēzis; lūdz līdzcilvēku palīdzību
Mūziķis Harijs Zariņš.
Slavenības
2022. gada 14. novembris, 21:31

Mūziķim Harijam Zariņam progresējis vēzis; lūdz līdzcilvēku palīdzību

Jauns.lv

Latvijas roka leģendai, grupu “Opus Pro” un “Colt” dibinātājam, ģitāristam un daudzu visiem zināmu hitu (“Tu un Es”, “Pēdējā pietura”, “Šonakt”, “Man ir viss”, “Mīļā” u.c.) komponistam un vārdu autoram Harijam Zariņam progresējis vēzis, tādēļ tiek lūgta līdzcilvēku palīdzība, lai savāktu līdzekļus nepieciešamajai operācijai.

Zariņam  ļaundabīgs audzējs tika konstatēts 2014. gadā. Līdz šim mūziķis ar slimību cīnījies pats saviem spēkiem un saviem līdzekļiem. Bet nu slimība ir progresējusi un tādēļ ir nepieciešama steidzama operācija Vācijā. Šajā operācijā tiek izmantotas jaunas, inovatīvas metodes, kuras diemžēl nav pieejamas Latvijā.

„Manās interesēs ir iegūt laiku. Medicīna attīstās ļoti strauji – iespējams, ka tuvā nākotnē radīsies jaunas un visiem pieejamas ārstēšanās metodes, kas ļaus no audzēja atbrīvoties pavisam. Bet pagaidām cenšos to vēzi noturēt,” 2019. gadā žurnālam "Kas jauns" teica Zariņš.

Kā vēsta “Fonds Līdzskaņa”, šobrīd nepieciešamās operācijas izmaksas ir 32 000 eiro.

Informācija par ziedošanas iespējām:

Ikviens, kurš vēlas atbalstīt Hariju, aicināts veikt ziedojumu spiežot šeit vai ziedot, veicot pārskaitījumu uz “Fonda Līdzskaņa” bankas kontu, maksājuma mērķī norādot “Ziedojums Harijam Zariņam”:

Nodibinājums “Fonds Līdzskaņa”

AS Seb banka
SWIFT: UNLALV2X
LV15UNLA0050024642558

Juridiskā adrese: Misas iela 3, Rīga, LV-1058, Latvija
Reģ.Nr.: 40008274372

Mērķziedojums pilnā apmērā tiks novirzīts mūziķa medicīnisko procedūru vai nepieciešamo maksājumu veikšanai. "Fonda Līdzskaņa" administratīvās izmaksas netiek segtas no ziedojumiem.

Harija Zariņa 60. jubilejas koncerttūres “Tu un Es” prezentācija

2017. gada rudenī Harijas Zariņš ar draugiem apceļo Latviju ar koncerttūri “Tu un Es”.

gallery icon