Slavenības
2022. gada 11. novembris, 14:24

Pēc šķiršanās erotisko bestselleru autorei Karīnai Račko pielūdzēju netrūkst

Jauns.lv

Populārā erotisko bestselleru autore Karīna Račko praktiski vienlaicīgi ar savas septītās grāmatas "Es neesmu tava" iznākšanu publiski paziņoja par šķiršanos no vīra Kristapa Račko. Viesojoties kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi", rakstniece publiski komentējusi, kāpēc izjuka viņas šķietami laimīgā desmit gadus ilgā kopdzīve.

Karīnas Račko septītā romāna "Es neesmu tava" atklāšana

gallery icon

Karīna atzīst, ka reiz tiešām ar vīru kopā bijusi laimīga. Abi satikušies ļoti jauni, tikai nedaudz pēc divdesmit gadu vecuma un toreiz bijuši saderīgs pāris. Kopā pavadīti vairāki skaisti gadi, pasaulē nākusi meita, tomēr kādā brīdī katrs no laulātajiem aizgājis savā virzienā. Karīna jau vairākus gadus laulībā nav jutusies laimīga, tomēr, kā jau tas nereti gadās, saņemties izšķirošajam solim nav bijis viegli.

Karīna Račko ar vīru Itālijā

Zobārste un rakstniece Karīna Račko ar vīru Itālijā 2022. gada vasarā.

gallery icon

“Man bija bail aiziet, galvenokārt bērna dēļ, - nu kā tas būs, tagad es būšu tā, kas izjaukusi ģimeni, un kaut kā es ieciklējos uz to, ka nu neko, ir jāiztur, jāizcieš. Bija lūzuma punkts, kad es sapratu, ka nu gan viss, vairs tas tā nevar turpināties, man ir jāiet prom. Tad arī savācu mantas, savācu savus labutēnus, ieliku mašīnā un aizbraucu prom," saka Račko.

Kas tad īsti bija šis lūzuma punkts? Rakstniece neslēpj, ka viņai kā mākslinieciskai dvēselei cilvēkos svarīgs ir dziļums, briedums, eksistenciālas vērtības, ne tikai “muskuļi un nauda”. Viņa gribējusi būt brīva, tā arī aizgājusi un negrasās cīnīties par mantu vai tiesāties, jo naudu vienmēr var nopelnīt. Turklāt skaidrs, ka Karīnai pielūdzēju netrūkst - viņa pati jau atzinusi, ka uzsākusi jaunas attiecības, un "Pasaki to skaļi" studijā atklāj, ka nesen pat kāds kungs bijis gatavs ļaut izraut zobu bez anestēzijas, lai tik varētu iepazīties ar Karīnu.

Sarunas noslēgumā Karīna atzīst, ka ir vīram pateicīga par meitu, par izaugsmi un morālo atbalstu, kuru viņš nekad nav liedzis.

Karīnas Račko erotiskās grāmatas "Ekstāze" atklāšana

Ceturtdien, 14. oktobrī, jautrā gaisotnē cilvēki sapulcējās, lai atzīmētu Katrīnas Račko jaunās grāmatas “Ekstāze” atklāšanu. Par pasākuma muzikālo atmosfēru parūpējās ...

gallery icon

"Pasaki to skaļi" skaties trešdienu vakaros pulksten 21 kanālā "360TV".