foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jauna dzīve, jauns darbs un attiecības - Karīna Račko pēc šķiršanās pamet galvaspilsētu
Slavenības
2022. gada 8. novembris, 07:31

Jauna dzīve, jauns darbs un attiecības - Karīna Račko pēc šķiršanās pamet galvaspilsētu

Jauns.lv

Zobārste un erotisko romānu rakstniece Karīna Račko, kas nesen šķīrās no vīra Kristapa Račko, izdod jaunu grāmatu un atklāj, ka ar meitu pārcēlusies no Rīgas uz teju 200 kilometru attālo Ventspili.

Karīnas Račko septītā romāna "Es neesmu tava" atklāšana

gallery icon

Slaidā un vizuāli efektīgā dāma uz sava jaunākā romāna "Es neesmu tava" prezentāciju ieradās, posusies seksīgā kleitā un augstpapēžu kurpēs. Dekoltē zonu jaušami piesedza noslēpumaina pūkaina apmalīte.

Vairs nekādu mežģīņu - kā zināms, pēc sava pirmā romāna "Saplēstās mežģīnes" izdošanas dāmas tērpos tradicionāli dominēja mežģīņu audums. “Mežģīņu posms manā dzīvē ir noslēdzies,” koķeti bilst Karīna Račko, kam pēc desmit kopdzīves gadiem šīs vasaras izskaņā pēkšņi izjuka laulība ar vīru un meitas tēvu Kristapu.

Karīna neslēpj, ka laulības dzīvē piepildījumu nav guvusi jau krietnu laiku. “Vajadzēja izšķirties jau agrāk. Vismaz pirms gada. Nav nožēlas, ka tā notika. Viss ir labi, un es nudien izbaudu, ka esmu no šīm attiecībām brīva. Turklāt man ne ar vienu vairs nav jārēķinās, visu varu darīt pēc sava prāta. Pašlaik iekārtojos jaunā dzīvesvietā, arī, veidojot interjeru, es to varu plānot tikai un vienīgi pēc savas gaumes. Man patīk!” saka Karīna, kura jau augustā kopā ar meitu pārcēlusies krietni tālu prom no šķirtā vīra – pametusi galvaspilsētu un pārcēlusies uz Ventspili. “Tur dzīvo arī mani vecāki. Esmu ventspilniece. Uz Rīgu tagad braucu tikai reizi nedēļā, jo aizvien strādāju par pasniedzēju. Ventspilī esmu iekārtojusies darbā privātā zobārstniecības praksē, meita mācās skolā, 2. klasē, bet brīvajā laikā apmeklē tenisa nodarbības, iet jāšanas skolā. Mums abām jaunā dzīve ļoti patīk, un tiešām priecājamies, ka tagad dzīvojam Ventspilī.”

Ar bijušo vīru ikdienā Karīna īpaši nekontaktējas, taču šķiroties vienojušies – ar meitu Kristapam ļauts tikties, kad vien to vēlas. Rīgas ielās Račko vēl ne reizi neesot neviļus “uzskrējusi virsū” šķirtajam vīram. “Man ir sava jauna dzīve, un domāju, tādas lietas pilnīgi neuztrauc.”

Vaicāta, vai jaunajā dzīvesvietā Ventspilī jau paguvusi izbaudīt vietējo vīriešu uzmanību, Karīna atbild: “Neaktuāls jautājums. Esmu jaunās attiecībās…”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!