foto: Mirrorpix / Vida Press
(Gandrīz) visas "Spice Girls" dziedātājas apvienojas Džerijas Horneres 50. dzimšanas dienas ballītē
“Spice Girls” dziedātājas visas kopā 1996. gada oktobrī.
Slavenības
2022. gada 7. novembris, 15:09

(Gandrīz) visas "Spice Girls" dziedātājas apvienojas Džerijas Horneres 50. dzimšanas dienas ballītē

Jauns.lv

Reiz tik slavenās meiteņu grupas "Spice Girls" dziedātājas sapulcējušās visas kopā, lai atzīmētu Džerijas Horneres (bijušās Halivelas) 50. jubileju. Aizkavējušos dzimšanas dienas ballīti kopā nosvinēja četras no piecām leģendārās meiteņu grupas dalībniecēm.

Aizvadītajā svētdienā Džerija nofotografēta kopā ar Viktoriju Bekhemu, Emmu Bantoni un Melāniju Čisholmu (Melu C), kad viņa svinēja jubileju savās mājās Oksfordšīrā, kur dzīvo kopā ar vīru Kristianu Horneru un abiem bērniem.

Par “Ginger Spice” dēvētās Džerijas 50. dzimšanas diena bija jau augustā. Viņa plānoja sarīkot ballīti septembrī, taču to atlika karalienes Elizabetes II nāves dēļ. Aizvadītajā nedēļas nogalē Džerija beidzot ar vērienu nosvinēja jubileju savā Oksfordšīras īpašumā, kur bija aicinājusi 120 slavenus viesus.

Džerijas dzimšanas dienu ar savu klātbūtni pagodināja gandrīz visas meiteņu grupas “Spice Girls” kolēģes - Viktorija Bekhema, Emma Bantone un Melānija Čisholma. Paparaci nekur nemanīja piekto dalībnieci Melāniju Braunu jeb Melu B. Izskanējusi informācija, ka Brauna nav varējusi pievienoties draudzenēm ģimenes apstākļu dēļ. Daži ziņu avoti gan apgalvo, ka lai gan viņa nav redzama soctīklos publiskotajās ballītes fotogrāfijās, uz jubileju tomēr esot bijusi ieradusies.

Par spīti daudzu cerībām, bijušās “Spice Girls” dziedātājas uz skatuves tomēr nekāpa, bet dziedāja un dejoja savu populārāko hitu – “Say You'll Be There” un “Wannabe” – pavadībā. Vēlāk Viktorija Bekhema savā personīgajā blogā dalījās ar fotogrāfijām no ballītes. “Es jūs mīlu,” viņa pierakstījusi pie attēliem.

Citu slaveno Džerijas viesu vidū bija Šērlija Beisija, Aleksandra Bērka, Raiens Klārks, Milēna Klasa, Popija Delaviņja, Penija Lankastera, Holija Vilobija, Kriss Evanss un Deivids Valjamss.

„Spice Girls” solistes Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 2012. gadā

gallery icon

"Spice Girls" dziedātāja Džerija Halivela jau auklē jaundzimušo

Meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Džerija Halivela 44 gadu vecumā otro reizi kļuvusi par māmiņu un nesen redzēta Londonas ieklās, ...

gallery icon

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon

"Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts Dublinā pulcē 70 000 skatītāju

Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts. Lai gan oriģinālajā grupas sastāvā ir piecas dalībnieces, ...

gallery icon