foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Holivudas aktieri Latvijā un muzikālais lācēns Ričijs Rū māca bērniem internetu
Kadrs no filmas "Labais kaimiņš".
TV
2022. gada 19. oktobris, 19:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Holivudas aktieri Latvijā un muzikālais lācēns Ričijs Rū māca bērniem internetu

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties romantisku drāmu "Mīlas dziesma", trilleri "Labais kaimiņš" un Ričija Rū jaunos piedzīvojumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Feja un tēls no pagātnes

Feja ir vientuļa ceļotāja, kas pavada savu laiku makšķerējot, vērojot putnus un zvaigznes Kolorādo kempingos, gaidot Lito – viņas bērnības draugu, kurš devies nomadu ceļojumā cauri skarbajiem Rietumiem.

Kad viņš ierodas, tas dod Fejai jaunu cerību, taču Lito negaidītā veidā Feju aizsūta uz jaunu viņas dzīves “nodaļu”. Filma "Mīlas dziesma" ("A Love Song") atgādina, ka mīlestība var barot jebkurā vecumā.

Romantisko drāmu skatieties "Tet TV+ Filmu noma" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Sargāt noslēpumu

Trilleris "Labais kaimiņš" ("The Good Neighbor") stāsta par bijušo "New York Times" žurnālistu Deividu.

Viņš ierodas strādāt Latvijā, kur satiek dīvainu kaimiņu Robertu. Un seko šausminoši notikumi – abi nejauši notriec meiteni. Deivids ļauj Robertam sevi pārliecināt pamest notikuma vietu un mirstošo meiteni, lai pasargātu karjeru. Roberts nav žēlīgs un draudzības vārdā dara visu, lai sargātu noslēpumu.

Filmu, kurā līdzās itin atzītiem Holivudas aktieriem spēlē pašmāju kinozvaigznes – Ieva Florence-Vīksne, Jurijs Djakonovs, Regīna Razuma, Toms Liepājnieks, Juris Strenga un Marija Linarte –, skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".

Ričijs Rū un internets

Muzikālais lācēns Ričijs Rū ir nolēmis noskaidrot, kā darbojas internets un kā to lietot droši.

Koncertuzvedums "Ričijs Rū rīko koncertu"

Kadri no Reiniku ģimenes un draugu koncertuzveduma "Ričijs Rū rīko koncertu" pirmizrādes un aizkulisēm.

gallery icon
49

Lai iegūtu vērtīgās zināšanas, viņš pievienojas citiem bērniem "Tet" skoliņā, kur noskaidros, kā darbojas internets, kādas iespējas tas piedāvā, kāpēc pārmērīga aizraušanās ar tā lietošanu var būt kaitīga, vai drīkst ticēt visam internetā redzamajam, kādas ir labas uzvedības normas virtuālajā realitātē, kā izvairīties no riskiem un kā izmantot internetu pēc iespējas radošāk un izglītojošāk. Mazie skatītāji arī varēs dziedāt līdzi jautrām dziesmiņām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās