foto: COURTESY OF WARNER BROS. / Vida Press
Roberts Daunijs mirst, Džiliana Andersone ēd tārpus. Par ko sapņo slavenības?
Roberts Daunijs.
Slavenības
2022. gada 29. oktobris, 10:15

Roberts Daunijs mirst, Džiliana Andersone ēd tārpus. Par ko sapņo slavenības?

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Sapņi var būt aizraujoši, dažreiz pat ļoti dīvaini un liek domāt – kas notiek mūsu smadzenēs?! Slavenības, protams, nav izņēmums.

Džiliana Andersone ēd tārpus

Džiliana Andersone un Deivids Duhovnijs seriāla „X faili” 20. gadadienas ballītē

gallery icon

“Mans mīļākais sapnis bija koledžā, kad sapņoju, ka esmu bezpajumtniece zem tilta. Man mugurā bija ļoti nobružātas apģērba kārtas, un visa pasaule iekrāsojusies maigā sēpijas tonī. Un es Temzā makšķerēju tārpus. Izvilku un bāzu mutē.”

Mila Jovoviča ceļo laikā

Mila Jovoviča un viņas ģimene „Instagram” fotogrāfijās

gallery icon

“Man bija foršs sapnis, ka filmējos ar Džeku Nikolsonu jaunībā. Aptuveni filmas "Pieci viegli gabali" (1970) ēras Džeku. Bijām tuksnesī, 1970. gadu automobilī, un es ainā biju izcila. Te pēkšņi pienāk kostīmu māksliniece un saka: “Ak mans Dievs, viņam uzvilkts nepareizas krāsas krekls.” Es biju ļoti sarūgtināta – viss labais darbs nu bija sabojāts, tāpēc ka Džeka krekls nebija pereizajā krāsā.”

Reičela Bilsone kā nīlzirgs – balerīna

foto: CBS Films/Everett Collection/ Vida Press
Reičela Bilsone.

“Kad man bija deviņi gadi, redzēju sapni, ka esmu nīlzirgs balerīnas svārkos – tāds kā Disneja 1940. gada "Fantāzijā". Situācija pasliktinājās, jo man sapnī vajadzēja uz tualeti, un, kad pamodos, biju pieslapinājusi gultu. Tas ir diezgan apkaunojoši.”

Roberts Daunijs mirst

Roberts Daunijs kino, dzīvē un uz sarkanā paklāja

Aktieris Roberts Daunijs kino, dzīvē un uz sarkanā paklāja.

gallery icon

“Biju modernā pilsētā, kur ēkas cita citu uzlādēja ar elektrību, kā tādas lielas "Tesla" spoles. Tad devos uz randiņu ar divām dvīnēm, un beigās viņas mani nogalināja. Izanalizējiet tagad to!”

Semjuels L. Džeksons lido un krīt

foto: Vida Press
Semjuels L. Džeksons.

“Man visu laiku ir sapnis par krišanu. Cilvēki apgalvo, ja šādā sapnī atsitīsies pret zemi, būs sirdslēkme un nomirsi. Tāpēc cenšos nepazaudēt sapni, lai uzzinātu, kas notiks. Esmu kritis no liela augstuma, atsities pret zemi, izgājis tai cauri un nonācis ūdenī. Bet joprojām varēju paelpot un lidot. Tas ir ļoti foršs sapnis, tagad es to ļoti gaidu.”

Keita Vinsleta un kāmji

Keita Vinsleta dažādu laiku fotogrāfijās

gallery icon

“Bērnībā mums bija daudz kāmju. Viens no viņiem pēkšņi dzemdēja, lai gan mēs pat nenojautām, ka ir bijusi grūtniecība. Piezvanījām zoo veikalam un viņi teica: “Nošķiriet mazuļus, jo kāmji no dzemdībām tik ļoti nobīstas, ka var apēst savus bērnus.” Nepaklausījām, un tieši tas arī notika – kāmju mazuļi vienkārši izgaisa. Acīmredzot tas mani ļoti ietekmēja, un līdz 15 gadu vecumam man atkārtojās sapņi, ka kāmji ēd savus mazuļus. Tāpēc es nekad vairs kā mājdzīvniekus neturēšu kāmjus un peles.”

Kristena Bella un saliekamais sunītis

foto: SL, Terma / BACKGRID/ Vida Press
Kristena Bella ar savu četrkājaino draugu.

“Man ir sapnis, kas vairākas reizes ir atkārtojies. Mans suns izjūk kā hotdogs, un man ar zobu bakstāmajiem tas ir atkal jāsaliek kopā. Es nezinu, ko tas varētu nozīmēt," pauž aktrise Kristena Bella.