foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Dženifera Lorensa visbeidzot atklāj bērna dzimumu un izskaidro divu burtu vārda nozīmi
Dženifera Lorensa.
Slavenības
2022. gada 8. septembris, 12:10

Dženifera Lorensa visbeidzot atklāj bērna dzimumu un izskaidro divu burtu vārda nozīmi

Jauns.lv

Šā gada februārī Holivudas aktrise Dženifera Lorensa kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam. Visu šo laiku kino zvaigzne bērna dzimumu un vārdu turēja noslēpumā, taču jaunākajā intervijā modes žurnālam “Vogue” viņa to visbeidzot atklājusi, kā arī paskaidrojusi, kāpēc bērnam dots vārds, kas sastāv tikai no diviem burtiem.

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa pēc septiņiem mēnešiem atklājusi sava bērna dzimumu un vārdu.

Sarunā ar žurnāla “Vogue” reportieri, “Oskara” balvas laureāte pastāstījusi, ka viņai ir dēls, un jaunie vecāki viņam devuši vārdu Sajs (angļu valodā – Cy).

foto: JosiahW / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Lorensa ar vīru Kuku Maroniju šā gada augustā.

Puisēns ir Dženiferas un viņas vīra gleznu galerijas direktora Kuka Maronija pirmais bērns. Pāris ir precējies trīs gadus.

Bērna neparastais vārds, kas angļu valodā sastāv tikai no diviem burtiem, dots par godu aktrises vīra iemīļotākajam amerikāņu māksliniekam Sajam Tvomblijam (Cy Twombly).

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs

gallery icon

Pirmās runas par Lorensas (32) un Maronija (38) romānu parādījās 2018. gadā. Nākamā gada februārī pāris oficiāli paziņoja par saderināšanos, bet jau tā paša gada oktobrī Rodas salā nosvinēja kāzas.

Pirmajos mēnešos pēc jaundzimušā nākšanas pasaulē Dženifera vēlējās visu informāciju paturēt noslēpumā no plašākas sabiedrības, un tikai tagad jutusies gatava to atklāt. Intervijā žurnālam “Vogue” aktrise arīdzan piebildusi, ka jūtas bezgala pateicīga par draugu atbalstu visu viņas grūtniecības laiku.

Dženifera Lorensa filmas “Don’t Look Up” pirmizrādes vakarā

gallery icon

“Ir tik bailīgi stāstīt par mātes lomu. Tikai tāpēc, ka tā katram ir tik atšķirīga,” norādījusi Lorensa.

“Ja es saku: ‘Tas bija brīnišķīgi jau no paša sākuma’, daži citi cilvēki nodomās: ‘Sākumā man tas nemaz nešķita brīnišķīgi’ un sajutīsies slikti.”

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon

“Par laimi, man ir tik daudz draudzeņu, kuras bija godīgas un teica: ‘Tas ir biedējoši. Tev, iespējams, uzreiz neizveidosies saikne. Tu, iespējams, uzreiz neizjutīsi mīlestību.’ Tāpēc es jutos gatava būt piedodoša.”

Taču aktrise intervijā norāda, ka viņai šis laiks nav bijis nepieciešams, mīlestība pret dēliņu izveidojusies jau tūlīt pēc viņa piedzimšanas.

Dženifera Lorensa "Oskara" balvu vakarā

Dženifera Lorensa "Oskara" balu vakarā.

gallery icon

“Rītā, kad es viņu laidu pasaulē, es sajutos tā, ka visa mana dzīve sāktos no sākuma. Tā, it kā šī būtu manas dzīves pirmā diena,” salīdzina aktrise. “Es varēju uz viņu skatīsities un skatīties. Es sajutu tik neizmērojamu mīlestību. Man radās mīlestība pret visiem bērniem, lai kur tie būtu.”

Lorensa piebilda, ka “jaundzimušie ir tik brīnišķīgi”.

“Šie mazie rozā, pietūkušie, trauslie izdzīvotāji,” sajūsminās jaunā māmiņa. “Tagad es mīlu visus bērnus. Tagad, kad sadzirdu mazuli raudam restorānā, man gribas teikt ‘Akkkk, dārgumiņš’.”