foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Bruklins Bekhems dabū taisnoties, ka pametis restorānu bez sievas
Bruklins Bekhems ar sievu Nikolu Pelcu.
Slavenības
2022. gada 7. septembris, 13:50

Bruklins Bekhems dabū taisnoties, ka pametis restorānu bez sievas

Jauns.lv

Bruklins Bekhems manīts viens pats iznākam un dodamies prom no restorāna, kaut gan tur bija ieradies kopā ar sievu Nikolu Pelcu. Iepriekš tika vēstīts par Nikolas nesaskaņām ar vīramāti, taču Bruklins noliedz, ka viņu laulībā būtu problēmas.

Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls svētdien tika nofotografēts sēžam ietves malā pie “Cecconi’s” restorāna Rietumholivudā. Viņš kaut ko rakstīja savā tālrunī un gaidīja piebraucam automašīnu. Vairākus fanus tas pamudinājis uz domām, ka jaunais pāris ir sastrīdējies, jo uz restorānu Bruklins ieradās kopā ar savu sievu Nikolu.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon

Lai nesāktos virkne aplamu baumu, Bruklins nolēma pats personīgi ieviest skaidrību, kas tovakar patiesībā noticis. Viņš pirmdien savos “Instagram” mazajos stāstos pārpublicējis Nikolas ierakstu, kurā aktrise atklāj, kāpēc vīrs viens pats devies prom. Viņa publiskojusi savu fotogrāfiju, pie kuras pierakstījusi sekojošu paskaidrojumu: “Kad tu izej pa aleju, lai izvairītos no paparaci un dari to pietiekami labi, lai viņi domātu, ka Bruklins Bekhems aizgājis viens pats.”

foto: Instagram

Papildinot Nikolas paskaidrojumu, Bruklins pievienojis vārdus: “Neticiet visam, ko izlasāt.”

Fotogrāfijā Nikola redzama tajā pašā apģērbā, kādā bija nofotografēta dodamies uz restorānu – melnās biksēs un baltā t-kreklā.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon

Pāra paskaidrojums sekojis dažas dienas pēc Bruklina jaunākās intervijas, kurā viņš runāja par savu slaveno ģimeni. Šī intervija notikusi laikā, kad teju ik pārdienas plašsaziņas līdzekļos parādās virsraksti par Nikolas nesaskaņām ar vīramāti Viktoriju.  

Sarunā ar modes žurnāla “Vogue” Honkongas izdevuma reportieri, pāris atbildējis uz visdažādākajiem jautājumiem, sākot ar to, kā viņi iemīlējās, un beidzot ar Bruklina attiecībām ar saviem brāļiem un māsu, kā arī “aktivitāti”, ko viņam vislabāk patīk darīt kopā ar mammu Viktoriju un tēti Deividu.

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu

Viktorija Bekhema ar dēlu Bruklinu.

gallery icon

Jautāts par augšanu kopā ar vairākiem līdzīga vecuma brāļiem un mazo māsu, Bruklins atklāja, ka tas ir “jauki”, un atzinās, ka viņi visi ir “ļoti tuvi”, neskatoties uz to, ka ģimene nav nofotografēta kopā jau kopš viņa aprīlī nosvinētājām kāzām ar Nikolu.

Raksturojot katra labākās īpašības topošais šefpavārs piebilda: “Hārpere ir visskaļākā, Krūzs ir vissmieklīgākais, bet Romeo – visenerģiskākais.”

Bekhemu ģimenes Ziemassvētku ainiņas 2020. gadā

gallery icon

23 gadus vecais puisis intervijā runāja arī par saviem vecākiem un atklāja, ka reizēs, kad viņi ir kopā, viņam ļoti patīk “gatavot un skatīties futbolu kopā ar tēti”.

“Līdz Hārperes piedzimšanai manai mammai mājās bija tikai puiši. Man patīk pavadīt laiku kopā ar viņiem visiem,” par saviem brāļiem, māsu un vecākiem norādījis Bruklins.

Dizaineres Viktorijas Bekhemas meitas Hārperes atturīgais stils

gallery icon

Deivida un Viktorijas Bekhemu dēls Romeo Bekhems

gallery icon

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon