Slavenības
2022. gada 23. augusts, 06:52

"Vēlu sev saglabāt skaidru prātu un labu fizisko formu!" - Viktors Zemgals pēc "Eolikas" koncerta nonāk slimnīcā

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā nesen vēstīja žurnāls "Kas Jauns", šomēnes nelāgi koncerts Vērmaņdārzā beidzies leģendārās "Eolikas" dalībniekam Viktoram Zemgalam - viņam kļuvis slikti, izsaukti "ātrie" un grupas turpmākās uzstāšanās tiek aizvadītas bez Viktora uz skatuves.

"Koncerta sākumā Viktors vēl bija uz skatuves kopā ar visiem, bet koncertu "Eolika" noslēdza bez viņa. Publikā runāja, ka dziedātājs aizvests prom, jo kļuvis slikti,” pie žurnāla "Kas Jauns" pēc 11. augustā Vērmaņdārzā izskanējušā "Eolikas" koncerta ar bažām vērsās kāda pasākuma apmeklētāja. Zemgals kopā ar savējiem uz skatuves nebija arī nākamajā dienā, kad "Eolika" bija tās līderes, dziedātājas Olgas Rajeckas, jubilejas koncerta "Mana svētku diena" īpašie viesi Kandavā, kā arī grupas koncertā Ludzas pilsētas svētkos vēl pēc dienas.

Kā noskaidroja "Kas Jauns", Viktora Zemgala prombūtnes iemesls tiešām esot veselības problēmas un viņš paudis, ka atrodoties slimnīcā.

Mazliet skaidrības notikušajā viesusi dziedātāja Olga Rajecka, apstiprinot, ka kolēģim Vērmanītī “koncerta laikā kļuvis slikti”. “Bija karsts un viss kopā, un Viktoram palika slikti. Viņš bija visu mēģinājumu pirms koncerta ar mums. Bija karsts, tveicīgs, kad jau tā grūtāk ar gaisu, visa tā spriedze, jau tad viņš nejutās īsti labi, bija kaut kā jocīgi. Kad nodziedāja "Noktirni", Viktors sajutās tik slikti, ka vairs nevarēja turpināt uzstāties, – viņu kratīja drebuļi, bija slikti ar sirdi. Tika izsaukti ātrie,” drāmu, kāda norisinājusies Vērmanīša aizkulisēs, kamēr pārējie grupas biedri visiem spēkiem turpināja priecēt skatītājus, ne mirkli neliekot viņiem vilties, atklāj Olga.

foto: publicitātes (facebook.com/Riga.lv)
Viktors Vērmanītī vēl ar savējiem. Pēc "Noktirnes "izpildījuma tika pieņemts lēmums viņam lūgt mediķu palīdzību.

"Vēlu saglabāt skaidru prātu un labu fizisko formu!" - tā žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā saka Viktors Zemgals, kas jau drīz svinēs savu 70. jubileju.

"Eolikas" koncerts Saulkrastos 2021. gada augustā

2021. gada augusta sākumā grupa "Eolika" ar vērienīgu koncertu Saulkrastu estrādē atklāja savu 40 gadu jubilejas koncerttūri. Uz skatuves kāpa ...

gallery icon

Par bērnību, mūzikas studēšanu, ģimenes tradīcijām un cilvēkiem populārā dziedātāja dzīvē lasiet sarunā ar Viktoru žurnālā "Kas Jauns"!