Slavenības
2022. gada 12. augusts, 10:44

Reti FOTO. Gvineta Paltrova ar 18 gadu veco meitu Eplu dodas uz veikalu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Gvinetas Paltrovas meitai jau ir 18 gadu. Epla Mārtina ir tik līdzīga savai mammai un jau garumā pāraugusi viņu. Nesen abas redzētas, kopā ejot uz veikalu Ņujorkā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

49 gadus vecā "Oskara" balvas laureāte un viņas atvase ir lielisks pierādījums tam, ka "ābols no ābeles tālu nekrīt". Gvineta ar 18 gadus veco meitu Eplu kopā devušās uz aktrises zīmola “Goop” dibināto veikalu Manhetenas rajonā Ņujorkā.

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon
10

Gvineta bija ģērbusies baltā tunikas stila blūzē un bēšīgās brīva piegriezuma pusgarajās biksēs. Kājās aktrise bija apāvusi baltus sporta apavus un koši zilas zeķītes.

Filmas “Iemīlējies Šekspīrs” zvaigzne matus bija pāršķīrusi celiņā un saņēmusi paviršā mezglā pakausī. Koptēlu viņa noslēgusi ar saulesbrillēm.

foto: Vida Press
Gvineta Paltrova ar meitu Eplu 2005. gadā.

Arī meita Epla vasarīgajai dienai bija izvēlējusies tērpu gaišā krāsā. Viņa devusi priekšroku burzīta auduma baltai kleitai uz platām lencītēm. Tai jauniete pieskaņojusi melnas iešļūcenes, bet matus sakātojusi līdzīgi kā mamma. Arī viņa tos pāršķīrusi celiņā, bet pakausī saņēmusi zemā zirgastē.

Aktrise un dzīvesstila bloga “Goop” vadītāja rūpīgi seko līdzi savas kompānijas darbībai un otrdien kopā ar meitu iegriezusies vienā no firmas veikaliem Ņujorkā pati personīgi.

foto: London Entertainment/Shutterstock/ Vida Press
Mamma ar meitu 2007. gadā.

Dienu iepriekš Gvineta centās reklamēt savas dārgās “Goop” preces, “Instagram” vietnē publiskojot videoklipu, kur viņa redzama dušā un lietojam “Healtry Hair Starter Kit” matu kopšanas komplektu, kas šobrīd zīmola mājaslapā tiek pārdots par 77 ASV dolāriem un kuram tagad ir piemērota atlaide no sākotnējās cenas, kas ir 110 ASV dolāru.

Šajā divpakāpju produktā ietilpst serums, ko ieziež matos un galvas ādā pirms mazgāšanas ar šampūnu, bet pēc tam lieto sāls skurbi.

Gvineta Paltrova ir divu bērnu mamma. Viņas pirmajā laulībā ar grupas “Coldplay” līderi Krisu Mārtinu pasaulē mākusi meita Epla (18) un dēls Mozus (16).

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon
79

Gvineta un Kriss sāka tikties 2002. gadā un jau gadu vēlāk apprecējās. 2014. gadā aktrise paziņoja par šķiršanos. Ar bijušo vīru viņa aizvien saglabājusi ļoti sirsnīgas attiecības. Abi kopīgi rūpējas par tīņu vecuma bērniem, kā arī sveic viens otru jubilejās un ir līdzās viens otram citos nozīmīgos svētkos.

2014. gadā Gvineta sāka satikties ar producentu Bredu Falčuku, ar kuru bija iepazinusies seriāla “Glee” uzņemšanas laukumā 2010. gadā. Pāris apprecējās 2018. gadā.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9

Paltrova bijušo vīru Krisu Mārtinu bija uzaicinājusi pat uz savu un Falčuka medusmēnesi, kurš esot bijis "ļoti moderns" - jaunlaulātie, abu bērni un tuvākie draugi devušies ceļojumā uz Maldivu salām.

"Mēs negribējām sāpināt bērnus," par īpatnējo medusmēneša izvēli toreiz stāstīja Paltrova. "Viņi vienkārši gribēja redzēt vecākus atkal kopā pie vakariņu galda, tāpēc mēs viņiem to arī sniedzām."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon
8