foto: CAMERA PRESS/RICH Prosecco / ED/CVA / Vida Press
Joga, burgeri un salāpīšanās - tā no paģirām ārstējas šovbiznesa zvaigznes
Parisa Hiltone.
Slavenības
2022. gada 6. augusts, 09:51

Joga, burgeri un salāpīšanās - tā no paģirām ārstējas šovbiznesa zvaigznes

Žurnāls "Kas Jauns"

Sens kā mūžība ir jautājums un alkas atrast brīnumlīdzekli, kas palīdzēs tad, kad alkohols ir iedzerts par daudz. Lai gan nekas tāds neeksistē, ir lietas, kas palīdz paģiras pārdzīvot vieglāk un ātrāk. Par tām stāsta slavenības.

Limfas cirkulācija

TV šovu zvaigzne Hloja Kardašjana apgalvo, ka paģiru labākās “zāles” ir joga vai vismaz - jogas tā saucamā bērna poza.

Hloja Kardašjana zaudējusi ļoti daudz svara

Hloja Kardašjana ilgākā laika periodā zaudējusi 18 kilogramus svara.

gallery icon

“Šī pozīcija stimulē limfas cirkulāciju, un tā ķermeņa šķidrumi palīdzēs izvadīt toksīnus jeb iepriekšējās nakts alkoholu.” Otrais solis esot uzņemt daudz šķidruma – ūdeni, kokosriekstu ūdeni, piparmētru tēju – “lai izskalotu toksīnus un samazinātu nelabo dūšu”.

Vainigi ir tumšie dzērieni

Aktrises Džesikas Albas padoms ir paģiru laikā neķerties pie iepriekšējā dienā neapēstās picas: “To darīt ir kā liekā svara zaudēšanai skatīties futbolu pa televizoru. Tam nav it nekādas loģikas.”

foto: Twitter via Sipa USA/ Vida Press
Džesikas Albas brokastis pēc grūtas nakts.

Viņa iesaka nejaukt dažādus alkoholus un nelietot dzērenus, kas ir tumšā krāsā. Viņasprāt,  jo tumšāks dzēriens – jo smagākas paģiras. Nav mazsvarīgs arī ēdiens. “Ideja pirms miega ēst ogļhidrātus arī ir mīts”, tāpēc pirms alkohola lietošanas vajagot labi paēst, bet nākamajā rītā olbaltums ķermenim būšot vērtīgāks nekā taukainie burgeri.

Joga un krusasāni

Mūziķe Lady Gaga iesaka alkohola lietošanai gatavoties jau laikus: “Krusasāni pirms ballītes ir lieliski paģirām. Tāpat zaļās sulas, kas, uzskatu, garšo pēc kājām. Un beigu galā – laba jogas nodarbība. Tās laikā izsvīdīsiet iepriekšējās nakts viskiju!”

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon

Desas un miegs

Aktrise Keita Vinsleta savukārt necenšas izlikties labāka (t.i., veselīgāka) par pārējiem: “Man palīdz bekona sviestmaize. Vēl – liela apelsīnu sulas glāze un cukurota tēja. Šī kombinācija uzmundrina. Parasti es abus ņemu līdzi uz guļamistabu, izdzeru un paguļu, un tikai tad esmu gatava atsvaidzināties dušā.”

Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta: "Titānika" romantiskais pāris uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Kontrastduša

foto: Brian J Ritchie/Shutterstock/ Vida Press
Gvineta Paltrova.

Pašpasludinātās veselības guru, aktrises Gvinetas Paltrovas triks ir ūdens  “rehabilitācija”: “Pielej vannu ar tik karstu ūdeni, ka grūti izturēt, pievieno Epsom sāļus un cepamo pulveri. Pamērcējies 20 minūtes un tad vienu minūti ledusaukstā dušā. Atgriezies atpakaļ vannā, sasildies un tad uz minūti atpakaļ aukstā dušā.”

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Diurētiķis vai “salāpīšanās”

Džeimsam Bondam jeb aktierim Denjelam Kregam arī ir savas paģiru receptes: “Ir tāda lieta ar nosaukumu "Pedialyte". Zāles, ko dod bērniem, kad viņi ir dehidrējušies. Un vispār, ja pamosties no rīta paģiru režīmā... vari turpināt dzert! Galu galā tas ir dzīvības un nāves jautājums.”

Daniels Kreigs filmā “Uz nažiem” (2019)

gallery icon

Paģiru klasika

Dīdžejmeitene, sabiedrības dāma Parisa Hiltone ir pieredzes bagāta ballīšu karaliene un attiecībā uz paģirām brīnumus negaida: “Es iesaku ceturtdaļmārciņas izmēra burgeru ar sieru un daudz frī kartupeļu!”

Parisa Hiltone kā Bārbija

gallery icon

Reālistiskākais variants

Ikviens ir izmēģinājis aktrises Kameronas Diazas pieeju alkohola seku likvidēšanā: “Ēdīšu burgeru un uzdzeršu alu. Klasiska – ar ko saslimi, ar to ārstējies.”

Draudzenes Drū Berimora un Kamerona Diaza

gallery icon