foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - filma supervaroņu faniem, neparasts grāvējs un detektīvs Agatas Kristi cienītājiem
TV
2022. gada 27. jūlijs, 17:40

Nedēļas jaunumi "Tet+" - filma supervaroņu faniem, neparasts grāvējs un detektīvs Agatas Kristi cienītājiem

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet fantastikas piedzīvojumu filmu "Mūžīgie", asa sižeta komēdiju "Akimbo ieroči" un seriālu "Agatas Kristi Hjersons".

Aizraujoša cīņa

Mūžīgie ir ģenētiski uzlabotas pārcilvēku rases pārstāvji, kuri slepus apdzīvo Zemi.

Eksperimenta rezultātā radušies daudzus miljonus gadus atpakaļ, viņi ir apveltīti ar visneiedomājamākajām superspējām un jau tūkstošiem gadu aizstāv cilvēkus no monstrozajiem Deviantiem. Taču virkne notikumu, kuru aizsāka Tanosa ierašanās, beidzot likusi viņiem atklāt sevi un stāties pretīm jaunam izaicinājumam.

Fantastikas piedzīvojumu filmu "Mūžīgie" ("Eternals") skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Roku vietā - ieroči

"Akimbo ieroči" ("Guns Akimbo") ir neparasta asa sižeta filma ar "Harija Potera" sāgas zvaigzni Denjelu Redklifu galvenajā lomā.

Neveiksminieks un interneta trollis Mailzs pēkšņi pamostas ar pistolēm rokās un pavēli nogalināt Niksu - neapdomīgu asiņaina interneta šova zvaigzni! Protams, ja Mailzs vēlas dzīvot.

Spraigo grāvējfilmu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kas to izdarīja?

Detektīvstāstu cienītājiem - seriāls "Agatas Kristi Hjersons" ("Agatha Christie's Hjerson").

Klāra Sanberga sazinās ar Svenu Hjersonu, lai izvirzītu ideju par noziegumu šovu uz prāmja. Savā kajītē ir atrasta nogalināta žurnāliste, un ir vairāki aizdomās turamie.

Seriālu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" zviedru vai krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Tēmas