Slavenības
2022. gada 27. jūlijs, 05:30

Niks Kanons sagaidījis astoto bērnu, bet rudenī jau būs devītais

Jauns.lv

Reperis Niks Kanons, kurš vislabāk zināms kā dziedātājas Meraijas Kerijas dvīņu Monro un Morokana tēvs, nesen sagaidījis pasaulē astoto bērnu. To viņam dāvājusi modele Bre Tīsi, kurai šis ir pirmais mazulis. Mūziķis gan laiku lieki nav tērējis un vēl šogad pat kļūs par devītā bērnu tēvu!

41 gadu vecais reperis Niks Kanons bijis klāt “dabiskās mājdzemdības, kur nav lietoti medikamenti”. Šā gada 28. jūnijā viņam dēlu dāvājusi draudzene, 31 gadu vecā modele Bre Tīsi. Jaunie vecāki atvasi nosaukuši par Ledženderiju Lovu (Legendary Love).

Niks Kanons ar astoto bērnu - dēlu Ledženderiju Lovu.

Tikai aizvadītajā gadā vien Niks Kanons kļuva par trīs bērniem bagātāks. Pasaulē nāca dvīņi Zions Miksolidjans un Ziljons Heirs, kurus viņam dāvāja dīdžejmeitene Abija De La Rosa. Pērn piedzima arī Nika dēls Zens, kura mamma ir modele Alisa Skota.

Niks Kanons un viņa bērni

gallery icon

Nikam Kanonam ir 11 gadus veci dvīņi Monro un Morokans, kuri nākuši pasaulē viņa laulībā ar dziedātāju Meraiju Keriju. Vēl viņš ir tēvs Goldenam (5) un Poverfulai Kvīnai (1) – bērniem, kur mamma ir modele Britānija Bella.

Meraija Kerija ar bērniem atpūšas Francijas kūrortā

gallery icon

Lai gan Kanons nule kā kļuvis par tēti astotajam bērnam, jau oktobrī viņš būs deviņu bērnu tēvs! Šobrīd māmiņas cerībās ar mūziķa pašu jaunāko atvasi ir viņa dvīņu māte Abija De La Rosa.

Atgādināsim, ka aizvadītā gada decembrī Niks traģiski zaudēja savu un Alisas Skotas mazo dēliņu Zenu, kuram bija konstatēts neārstējams smadzeņu audzējs.

Modele Bre Tīsa, kura acīmredzami pieņēmusi drauga “harēmu”, video materiālā dokumentējusi sava pirmā bērna nākšanu pasaulē un ar video šo pirmdien padalījusies savā “YouTube” kanālā.

Ar fotogrāfijām no dzemdībām viņa padalījusies arī savā “Instagram” kontā. “Es to izdarīju. Dabiskas mājdzemdības bez medikamentiem,” lepojas jaunā māmiņa.

Bre bērna sagaidīšanu pasaulē nodēvējusi par visiedvesmojošāko pieredzi, ko līdz šim piedzīvojusi, kas reizē arī bijis pārbaudījums visām viņas spēju robežām.

“Es nespēju pietiekami pateikties visai komandai, kas palīdzēja manam dēlam droši nākt pasaulē.”

“Šī pieredze mani ir izmainījusi uz visiem laikiem, un es nevarētu lūgt vēl brīnišķīgāku un atbalstošāku partneri.”

“Tētis mūsu dēļ izdarīja visu… Es nespētu to izdarīt bez tevis. Nespēju noticēt, ka dēliņš ir šeit.”

Reizē ar apsveikumiem jaunajai māmiņai Niks norādījis, ka bijis “pagodināts un priviliģēts” būt kopā ar viņu dzemdībās.

“Paldies par vislielāko dāvanu, ko cilvēks var pasniegt otram. Par to mana mīlestība ir parādā uz visiem laikiem.”

Tiklīdz sākās dzemdību sāpes, Niks un Bre ir nofilmēti, ļaujamies karstai vannai un pēc tam dodoties vairākās pastaigās, lai atvieglotu dzemdību gaitu.

Dēls, kuram dots vārds Ledženderijs Lovs, pasaulē nāca 2022. gada 28. jūnijā pulksten 1.28 naktī. Piedzimstot viņš svēra 3,9 kilogramus un bija 53 centimetru garš.