Mūzika
2022. gada 26. jūlijs, 17:46

Britnija Spīrsa gatava atgriezties mūzikas apritē un izdot duetu kopā ar Eltonu Džonu

Jauns.lv

Savulaik par popmūzikas princesi dēvētā amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa plāno episku atgriešanos mūzikā nepilnu gadu pēc tam, kad tiesa izbeigusi viņas aizbildniecības lietu. Britnija gatavojas izdot duetu ar leģendāro britu mūziķi seru Eltonu Džonu.

40 gadus vecā dziedātāja pēdējo reizi jaunu singlu izdeva 2020. gadā, kad vēl cīnījās par aizbildniecības atcelšanu.

Popzvaigzne agrāk izteicās, ja turpinās atrasties tēva piespiedu aizbildniecībā, viņa koncertos neuzstāsies. Panākt aizbildnības atcelšanu viņai neizdevās ilgi, un daudzi jau uzskatīja, ka Britnija mūzikas apritē vairs neatgriezīsies. Taču viss mainās uz labu. Dziedātāja ir brīva, laimīgi precējusies ar savu mīļoto vīrieti Semu Asghari (iepriekš viņa nedrīkstēja precēties tēva ultimāta dēļ) un strādā pie atgriešanās mūzikā.

Dziedātājai tuvi avoti vēsta, ka Britnija un Eltons Džons (74) plānojot kopīgi ieskaņot jaunu versiju britu mūziķa 1971. gadā izdotajam hitam “Tiny Dancer”.

Britnijas uzticamajiem faniem pat nenākšoties ilgi gaidīt, lai dzirdētu jauno versiju Eltona populārajam skaņdarbam.

Zinātājs izdevumam “Page Six” norādījis, ka “Tiny Dancer” jaunā versija klajā nāks jau pavisam drīz – kompānija “Universal Music Group” plānojot to izdot šā gada augustā.

Izskanējušas runas, ka Britnija un Eltons jau tikušies studijā Beverlihilsā, kur kopīgi ieskaņojuši hitu.

“Tā bija Eltona ideja un Britnija ir liela viņa fane,” atklāj vārdā nenosauktais informācijas avots. “Viņi ierakstīja dziesmu “Tiny Dancer” kā duetu – un tas skan satriecoši.”

Zinātāji stāsta, ka abi mūziķi jau esot iedevuši skaņdarbu noklausīties ierakstu kompānijas bosiem, tie visi esot sajūsmā un prognozējot dziesmai “vasaras hita statusu”.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon

“Britnija ir oficiāli atgriezusies,” norāda zinātājs. “Viņa ir atgriezusies pie darba un ir super saviļņota.”

“Britnija pagājušajā nedēļā kopā ar Eltonu bija studijā Beverlihilsā uz superslepeno ierakstu sesiju, kuru pārraudzīja “uber” producents Endrjū Vats.”

Ziņa par Britnijas atgriešanos mūzikā seko neilgi pēc tam, kad dziedātāja šokēja savus “Instagram” konta sekotājus, vienas stundas laikā publiskojot 11 savas plikbildes.