Dzīvesstils
2022. gada 11. maijs, 15:44

Britnija Spīrsa parāda devīto plikbildi pēdējo 24 stundu laikā

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa nekad nav kautrējusies sociālajos tīklos dalīties ar savām kailfotogrāfijām. Šoreiz viņa pārsteigusi fanus ar deviņām plikbildēm vienas dienas laikā.

Britnija Spīrsa savā “Instagram” blogā ievietojusi vairākus attēlus, kuros redzama pilnīgi kaila. Šīs fotogrāfijas uzņemtas brīvdienās, kad dziedātāja vēl nebija bērna gaidībās.

Par savu trešo grūtniecību divu dēlu mamma paziņoja aprīlī. Viņai un līgavainim Semam Asghari šis būs pirmais kopīgais bērns.

Ķermeņa izrādīšana uzticīgajai fanu bāzei Britnijai nav sveša. Pēdējā laikā viņa padalījusies ar diezgan daudz kailfotogrāfijām.

Jaunākajā no tām viņa kamerai pozē uz zaļu tropu augu un paneļu grīdas fona. Kailās krūtis viņa piesegusi ar plaukstām.

Matus Britnija saņēmusi uz augšu paviršā mezglā, kosmētiku lietojusi minimāli, vien tumši ietonējot acis. Savukārt intīmāko vietu viņa piesegusi ar nelielu emocijzīmju sirsniņu.

Pie attēla dziedātāja pierakstījusi: “Es jūs tik ļoti mīlu!”, ko papildinājusi ar trīs skūpstu emocijzīmēm.

Britnijai ir 41 miljons “Instagram” bloga sekotāju un daudzi nekavējoties reaģējuši, atbildot, ka arī viņi ļoti mīl dziedātāju un slavējuši viņas lielisko augumu.

Kāds uzticams fans jūsmo: “Tu izskaties satriecoši un man sasodīti patīk, ka tu atkal liec bildes. Ikonas uzvedība.”

Kāds cits raksta: “Dievīgi! Daudzi divdesmitgadnieki būtu gatavi nogalināt tādas figūras dēļ.”

Citā “Instagram” ierakstā, kur publiskotas bildes no tās pašas mazās fotosesijas, dziedātāja atklāj, ka attēli tapuši brīvdienu laikā Meksikā “pirms viņā dzīvoja mazulis”. Viņa arīdzan uzdevusi faniem retorisku jautājumu, kāpēc gan brīvdienās viņa izskatoties vismaz par desmit gadiem jaunāka.

Kailfoto ieraksti saņēmuši vairākus simtus atsauksmju no faniem. Daudzi pauž komplimentus par dziedātājas atlētiskajām kājām, sievišķīgajām aprisēm un smilšu pulksteņa formas figūru.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

Vairāki iedrošina dziedātāju, ka viņa “var darīt to, ko vēlas” un “nospļauties, ko par to saka citi”.

Kāds uzticams fans slavējis Britniju, sakot, ka viņa izskatās “sensacionāli”, kā arī ir “stipra un iedvesmojoša sieviete”.

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon
5

Vairāk nekā 13 gadus par popmūzikas princesi dēvētā dziedātāja atradās tēva aizbildnībā un viņš kontrolēja visu – karjeru, naudu un pat privāto dzīvi. Kā zināms dziedātāja nedrīkstēja precēties un palikt stāvoklī. 2021. gada septembrī pēc ilgiem un nenogurstošiem pūliņiem un neskaitāmām tiesas sēdēm dziedātājai izdevās gūt uzvaru, un tiesa viņu atbrīvoja no tēva aizbildnības.