Krāšņie tērpi "Grand Palace Hotel" dzimšanas dienas svinībās. FOTO
Viesnīcas „Grand Palace Hotel” saimnieki Bernhards Loevs ar sievu Svetlanu un eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu.
Slavenības
2015. gada 16. maijs, 06:48

Krāšņie tērpi "Grand Palace Hotel" dzimšanas dienas svinībās. FOTO

Jauns.lv

14.maija vakarā notika pieczvaigžņu luksusa viesnīcas „Grand Palace Hotel” 15 gadu jubilejas ballīte, kurā pulcējās pašmāju smalkie ļaudis.

Viesnīcas vadītājs Bernhards Loevs ar sievu, TV šova „Dejo ar zvaigzni4” dalībnieci Svetlanu  Loevu uz vērienīgo jubilejas  ballīti bija uzaicinājuši savus draugus un VIP klientus gan no Latvijas, gan ārzemēm. Bagātas dāmas un  turīgu biznesmeņu dzīvesbiedres uz svinībām  ieradās rūpīgi izvēlētos tērpos, atbilstošus aktuālākajām modes tendencēm, jo neviena nevēlējās nobālēt uz pārējo viešņu fona. Šoreiz ielūgumos bija norādīts, ka viesiem jāierodas pavasarīgu toņu apģērbā.

Ar  krāšņiem ziedu pušķiem viesi sveica namamāti Svetu Loevu, kura kā paraugs viesiem bija saposusies koši rozā kleitiņā. Tā kā svinībās piedalījās tikai ielūgtie viesi, ballītē valdīja brīva atmosfēra, un visi bija lustīgā noskaņojumā. Uz viesnīcas jubileju ieradās eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, miljonāre Irēna Pulkinena ar draugu Oskaru Barševski, Trasta komercbankas padomes priekšsēdētājs Igors Buimisters ar kundzi Jeļenu, politiķis Artis Pabriks ar sievu Undīni, TV raidījumu vadītāja, stila ikona Maija Silova, miljonārs Pēteris Šmidre, uzņēmējs Valdis Birkavs ar draudzeni Marinu Dianovu, dziedātāja Natālija Tumševica, uzņēmēja Kristīne Lindenblate un daudzi citi. Savukārt jubilejas pasākuma vadītāja pienākumus bija uzņēmies telekanāla  Rīga TV 24 raidījuma „Preses klubs” vadītājs Aivis Ceriņš.

 Vakara gaitā netrūka ne dzirkstoša šampanieša, ne gardu uzkodu, bet tuvojoties dzimšanas dienas noslēgumam, viesi tika cienāti ar grandioza izmēra torti.


Kasjauns.lv/foto: Eduards Paņičevs