Slavenības
2022. gada 11. jūnijs, 06:32

Astroloģes prognoze par Saseksas hercogu meitas Lilibetas likteni

Jauns.lv

4. jūnijā tika atzīmēta Lilibetas Diānas pirmā dzimšanas diena, un tai par godu Saseksas hercogi padalījās ar jaunu fotogrāfiju. Kāds būs meitenes tālākais liktenis? Savā prognozē dalās astroloģe.

Britu astroloģe un sapņu tulkotāja Terēza Čunga uzsākusi Vindzoru jaunākās paaudzes dzimšanas datumu analīzi un vērsusi uzmanību uz jaunāko no Viņas Majestātes mazmazbērniem – Lilibetu Diānu.

Sarunā ar izdevuma “Daily Mail” rubrikas sievietēm “Femail” korespondenti viņa norāda: “Protams, katram no mums ir dota izvēle, kā attīstīt savu potenciālu, un tāpēc neviens cilvēks, kas dzimis vienā un tajā pašā dienā, nevar būt identisks otram. Tomēr bērna pašu personīgāko rakstura īpašību pārzināšana patiešām var palīdzēt vecākiem un aprūpētājiem labāk izprast savu bērnu un pieņemt lēmumus viņa vārdā, izmantojot viņa stiprās, nevis vājās puses.”

Prinča Harija un Meganas Mārklas meita pasaulē nāca 2021. gada 4. jūnijā. Pēc datuma analīzes astroloģe Čunga izdarījusi šādus secinājumus: “Jaundzimušās galvenā rakstura iezīme ir kaislīgas alkas pēc visa jaunā. Ja kāds no karaliskajiem bērniem gatavojas mūs nemitīgi pārsteigt ar savām dzīves izvēlēm un uzskatiem, tad, visticamāk, tā būs Lilibeta. Šeit redzama liela vēlme mācīties un dzīvot pilnvērtīgi,” stāsta Terēza Čanga.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Saseksas hercogi ar abiem bērniem Ārčiju un Lilibetu aizvadītajā gadā.

Astroloģe arī norāda uz ģimenes iezīmi, kas pārmantota no vecvectēva prinča Filipa, kurš devās mūžībā aizvadītā gada aprīlī.

“Dabas dota zinātkāre būs viena no viņas spēcīgākajām pusēm, jo tā ietver taisnīgumu, pastāvīgu vēlmi pilnveidoties un eksperimentēt,” norāda eksperte. “Bet tas var pārvērsties arī par vājību, ja viņa kļūs pārāk ekstrēma vai nemierīga, pastāvīgi meklējot nākamo cilvēku, iemeslu vai ideju, pie kā ķerties.”

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon
45

“Apķērība un spēja ātri apgūt zināšanas padara šajā dienā dzimušos bērnus par izciliem rakstniekiem un pētniekiem, taču viņi ir arī ļoti radoši un spēj izcelties mākslā,” rakstura analīzi turpina Terēza. “Viņi var būt spītīgi un dumpīgi, ar pēkšņām garastāvokļa svārstībām, taču aiz šīs īpašības slēpjas trausls ego, kas grūti panes noraidījumu un kritiku.”

“Šī aizraujošā un spēcīgā skaitļu kombinācija liek domāt, ka Lilibeta kļūs patiešām stipra. Garlaicīgi nebūs. Pateicoties tieksmei uz progresivitāti, ideālismu un visu netradicionālo, Lilibeta bieži varētu justies nesaprasta, kad paaugsies,” brīdina astroloģe. “Ceļš uz priekšu nozīmētu būt paredzamākai un novērtēt secību kā būtisku savu turpmāko panākumu un laimes sastāvdaļu.”

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Invictus Games” 2022. gada aprīlī

gallery icon
14

Iepriekš astroloģe Debija Franka, kuras pakalpojumus savulaik izmantoja Velsas princese, iepazīstināja ar savu prognozi par Saseksas hercogu meitas likteni. Arī Debija stāstīja par slavenās klientes mazmeitas zinātkāri un bezgalīgo enerģiju, kas palīdzēs meitenei atrast savu ceļu dzīvē.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi pēc meitas piedzimšanas kopā iziet sabiedrībā

gallery icon
31