foto: Terma / BACKGRID/ Vida Press
Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo šā gada maijā Kalifornijā.
Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo šā gada maijā Kalifornijā.
Slavenības
2022. gada 8. jūnijā, 13:44

Šilo grib aizbēgt no mammas? Andželinas Džolijas sarežģītās attiecības ar meitu

Jauns.lv

Holivudas aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita vecākā bioloģiskā meita Šilo ne reizi vien pārsteigusi sabiedrību ar savu uzvedību. Pirms dažiem gadiem viss liecināja par to, ka tad, kad meitene būs pilngadīga, viņa mainīs dzimumu. Taču tīnes gados jaunietē atmodās līdz šim nepiedzīvotā sievišķība. Taču tagad Šilo atkal ir liktenīga lēmuma priekšā. Meitene vēlas aizbēgt no mājām.

Šilo grib aizbēgt no mammas? Andželinas Džolijas s...

Slaveno vecāku 16 gadu vecā bioloģiskā meita Šilo Džolija-Pita ir pieradusi pie tā, ka viņa ir uzmanības centrā.

Par pusaudzi, ar kuru nav problēmu, viņu ir grūti nosaukt. Būdama vēl pavisam maza Šilo nolēma, ka viņa ir zēns, vārdā Džeks, un lūdza vecākus sevi tā uzrunāt. Viņa arī grieza īsus matus un ģērbās kā puika. Vecāki meitas vēlmēm izdabāja. Vēl pirms pāris gadiem klīda runas, ka tas viss vedina uz domām par dzimuma maiņas operāciju jau vistuvākajā nākotnē. Daži ārvalstu mediji pat rakstīja, ka vecāki meitu atbalstījuši arī šajā lēmumā un pat ļāvuši uzsākt hormonālo terapiju. Taču beigu beigās Šilo pārdomājusi. Un pusaudzes vecumā viņā pirmo reizi atmodusies sievišķība. Jāteic, ka savulaik šādu iespēju kā variantu bija izteicis arī kāds no ārstiem, ar ko bija konsultējusies slavenā ģimene.

Andželinas Džolijas meitai Šilo rozā kedas!

Nesen atklātībā nonākuši jaunumi, ka Šilo sapņo pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no vecāku aprūpes, bet jo īpaši savas visu saprotošās mātes. Kāds ģimenei tuvs cilvēks žurnālistiem pastāstījis, ka Andželina Džolija kontrolējot burtiski katru meitas soli un audzinot ievērojami stingrāk nekā vecākos adoptētos dēlus.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

Šilo sapņo iemācīties vadīt automašīnu un pati sēsties pie stūres, kas pēc amerikāņu likumiem viņai jau ir atļauts, taču slavenā mamma ir kategoriski pret. Meitenei, protams, šāds aizliegums nav saprotams, jo viņas brāļiem Medoksam un Paksam 16 gadu vecumā jau bija autovadītāja apliecība. Turklāt Andželina meitai ir noteikusi arī komandantstundu, kad viņai obligāti ir jābūt mājās. No pastaigām viņai ir jāatgriežas ne vēlāk kā astoņos vakarā, savukārt uz ielas meitenes gaitām līdzi seko un uzmana Džolijas miesassargi.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

Šādi ierobežojumi ļoti kaitina jau gandrīz pieaugušo aktrises mantinieci. Viņa ir nogurusi no strīdiem un skandāliem ar māti un sapņo pēc iespējas ātrāk absolvēt skolu. Pēc tam Šilo būs jāizvēlas koledža, kur mācīties tālāk, un viņa esot apņēmības pilna sameklēt mācību iestādi, kas atrodas pēc iespējas tālāk no mammas mājām.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

Andželina Džolija ar bērniem Šilo, Paksu un Zaharu lidostā

Andželina Džolija ar bērniem Šilo, Paksu un Zaharu manīta Losandželosas lidostā. Meitai Šilo ir tikai 9 gadi, bet ar savu ...