Naomi Kempbela ar meitu Kannās 2022. gada 23. maijā

gallery icon
Slavenības
2022. gada 25. maijs, 08:42

Reti FOTO. Naomi Kempbela uz Kannu kinofestivālu ierodas kopā ar gadu veco meitu

Jauns.lv

Naomi Kempbela pērn 51 gada vecumā pirmo reizi kļuva par māmiņu. Supermodele reti redzēta sabiedrībā kopā ar meitu, viņa vēlas savam bērnam nodrošināt pēc iespējas lielāku privātumu. Taču nesen Naomi nofotografēta kopā ar 12 mēnešus veco meitu uz rokām, kad viņa ieradās “Eden Rock Hotel” viesnīcā Francijā, lai vēlāk apmeklētu populāro Kannu kinofestivālu.

52 gadus vecā supermodele Francijas dienvidos ieradās zili baltā marmora raksta kaftāna kleitā, bet viņas acis sedza lielas tumšās brilles. Savu atpūtnieces stilu, kas tik labi piestāv Francijas dienvidiem, modele bija noslēgusi ar melnbaltiem “Nike” sporta apaviem.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press

Paparaci nofotografējuši, kā viņa izkāpj no laivas ar gadu veco meitu uz rokām. Lai gan Naomi Kempbela par māmiņu kļuva pērnā gada maijā, viņa līdz pat šai dienai nav publiski atklājusi savas meitas vārdu.

Supermodeles atvase, kura savu pirmo dzimšanas dienu nosvinējusi šajā mēnesī, bija ģērbta baltā kleitiņā un tādas pašas krāsas kediņās.

Pērn maijā supermodele pārsteidza fanus ar paziņojumu, ka ir kļuvusi par māti, lai gan tikai dažas nedēļas pirms šiem jaunumiem viņa piedalījās Ņujorkas modes nedēļas skatē bez acīmredzama grūtnieces vēdera.

Kad meita bija deviņus mēnešus veca, Naomi sniedza interviju modes žurnālam “Vogue”, kurā norādīja, ka bērns nav adoptēts, bet gan ir viņas pašas. Supermodele, kura nekad nav atklājusi bērna bioloģiskā tēva vārdu, sniedza šo paziņojumu, jo sabiedrībā klīda dažādas baumas par bērna izcelsmi, to skaitā, ka viņa meitenīti adoptējusi.

Tiek uzskatīts, ka supermodelei bērnu iznēsājusi surogātmāte.

Naomi Kempbela ar mammu

Supermodele Naomi Kempbela (47) ar savu mammu Valēriju Morisu (66).

gallery icon

Intervijas laikā Naomi rīkojās gudri – neskatoties uz to, ka viņa apstiprināja, ka meita nav adoptēta, sīkāk pastāstīt par savu pirmdzimto viņa atteicās.

“Viņa nav adoptēta – viņa ir mans pašas bērns,” komentēja modele.

Viņa atzina, ka tikai daži no draugu loka un ģimenes vispār zinājuši, ka viņa gatavojas kļūt par māti.

Britu topmodele Naomi Kempbela 2021. gada fotogrāfijās

gallery icon

“Es varu uz vienas rokas pirktiem saskaitīt cilvēkus, kuri zināja, ka viņu gaidu. Bet viņa ir lielākā svētība, kādu es jebkad varētu iztēloties. Šis ir pats labākais, ko esmu dzīvē izdarījusi,” apliecināja Kempbela.

Naomi pastāstīja, ka lielākais pārsteigums, ko nesis mātes statuss, ir kāda cita cilvēka likšana pirmajā vietā. Modele atzīst, ka viņa bijusi šokēta par šādu “absolūtu nesavtību”, ko viņai ļāvusi iepazīt mātes loma.

Žurnālam “Vogue” izdevās arī vienoties par ekskluzīvu fotosesiju, kurā supermodele piedalītos kopā ar savu meitu.

Naomi – kura tiek uzskatīta par brīvu sievieti – pārsteidza savus “Instagram” sekotājus pagājušajā gadā, kad paziņoja, ka ir kļuvusi par māti un dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzama ar savu jaundzimušo meitu. Modele paziņoja, ka nekad nav izjutusi “lielāku mīlestību”.

Viņa rakstīja: “Skaista, maza svētība mani ir izvēlējusies par savu māti.”

“Esmu tik pagodināta, ka manā dzīvē ir šī maigā dvēsele, ka trūkst vārdu, lai aprakstītu mūžīgo saikni, kas man tagad ir ar tevi, manu eņģelīt. Nav lielākas mīlestības.”

Pēdējās zināmās romantiskās attiecības Kempbelai bija ar reperi Skeptu 2018. gadā, kam pēc gada sekoja īslaicīgs romāns ar Laiemu Peinu no pušu grupas “One Direction”. Naomi savulaik vienojušas jūtas ar Diddy, Robertu de Niro, Maiku Taisonu un krievu miljardieri Vladislavu Doroņinu.

Naomi Kempbella un Vladislavs Doroņins

gallery icon

Lai gan Naomi par savu privāto dzīvi publiski izvēlas nerunāt, viņa tomēr savulaik izteikusies, ka ir saglabājusi labas attiecības ar saviem bijušajiem vīriešiem.

Naomi Kempbela un uzņēmējs Hasans Džamīls

Naomi Kempbelas un Hasana Džamīla attiecības nekad nav oficiāli apstiprinātas, taču 2016. gada jūlijā pāris nofotografēts lieliski pavadām laiku „British ...

gallery icon

Naomi šogad ieradās Kannās, lai apmeklētu filmas “Decision to Leave” pirmizrādi. Iznācienam uz sarkanā paklāja modele bija izvēlējusies melnu vakarkleitu ar juteklisku tērpa augšdaļas risinājumu.

foto: maximon / MEGA / Vida Press
Naomi Kempbela pirmizrādes vakarā Kannās.