Trakā pasaule
2022. gada 18. maijs, 14:37

“Mēs viņam ausi nogriezām!” Krievu karavīrs pa telefonu izklaidē savu tēvu ar stāstiem par ukraiņu kropļošanu

Jauns.lv

Tas, cik triviālas un ikdienišķas krievu karavīru sarunās ar saviem tuviniekiem ir nežēlības, spīdzināšana, perversijas un cita veida vardarbība, patiesi pārsteidz. Kādā no jaunākajām Ukrainas drošībnieku pārtvertajām telefonsarunām nu dzirdams, kā viens no okupantiem iesmejot savam tēvam stāsta, cik nežēlīgs ir bijis pret Ukrainas karavīriem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Divus gūstā paņēmām. Vienam ausi nogriezām – viņš negribēja ar mums runāt [izpaust informāciju par Ukrainas pozīcijām],” uzjautrinoties atstāsta krievu karavīrs.

Tikmēr tēvs ar sadzirdamu sajūsmu par dēla piedzīvojumiem, svešā valstī saka: “Nu pa skarbo jums tur iet!”

Pēc Bučas pilsētas atbrīvošanas no Krievijas karaspēka uz ielām atklājas okupantu kara noziegumi [Brīdinām - nepatīkami skati!]

No Krievijas spēkiem atbrīvotās Kijivas apgabala Bučas pilsētas ielās visur guļ līķi, cilvēki nogalināti ar šāvienu pakausī, lai gan daudzi ...

gallery icon
20

“Varējām vēl ar BTR viņu četrās daļās saraut!”

“Tie vēl nieki, tēt. Varējām viņam vēl lodi pierē ielaist, ar BTR [Krievijas spēku bruņutransportieris] četrās daļās saraut. Šis vēl maigi. Varējām viņu nolikt pretī ložmetējam ar 100 patronu kasti un atšaut tā, ka pārvēršas par sietiņu,” lepni par Ukrainā sirojošās krievu armijas spējām un varēšanām stāsta karavīrs.

"Izdevniecība Rīgas Viļņi" lasītāju saziedotie līdzekļi pārtop palīdzībā Ukrainas aizstāvjiem

Daudz kas ir noticis kopš 24. februāra, kad Krievija agresīvi iebruka Ukrainā, tostarp – kur sūtīts ir aizgājis tas pats ...

gallery icon
19

Tēvs uz okupanta stāstiem reaģē vien ar dažādām skaņām: “aaa”, “eee”, “ooo”, liekot noprast, ka karot aizsūtītā dēla piedzīvojumi viņam šķiet interesanti.

“Nu, maksimums – varējām vēl kādu pāri pirkstu nogriezt,” fantāzijas lidojumu pabeidz krievu armijnieks.

Viņš arī izstāsta, ka nesen ar biedriem devies marodēt un laupījis vietējiem pārtiku. Šo ekspedīciju armijnieks nodēvē par “izlūkošanu”.

Uz tēva izbrīnu par to, vai to visu drīkst, dēls lepni atbild: “Tā vajag!”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās