foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - spriedze kosmosā, neparasts humors un pasaules hokeja zvaigžņu cīņas
Kadrs no filmas "Moonfall".
TV
2022. gada 11. maijs, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet+" - spriedze kosmosā, neparasts humors un pasaules hokeja zvaigžņu cīņas

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet zinātniskās fantastikas spriedzes filmu "Moonfall", melnā humora seriālu "The Baby" un hokejčempionātu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējās iespējas misija

Noslēpumains spēks izsit Mēnesi no savas orbītas un novirza to tiešā trajektorijā sadursmei ar Zemi.

Tikai pāris nedēļu pirms gaidāmā trieciena, pasaulei esot uz pilnīgas iznīcības robežas, NASA augsta ranga darbiniece un izbijusi astronaute Džo Faulera ir pārliecināta, ka viņas rokās ir atslēga, ar ko varētu glābt mūs visus. Bet viņai notic tikai kāds viņas bijušais kolēģis, astronauts Braians Hārpers un konspirāciju teoriju autors K. S. Hausmens. Šie varoņi dosies neiedomājamā pēdējās iespējas misijā kosmosā.

Zinātniskās fantastikas spriedzes filmu "Moonfall: Mēness krišana" ("Moonfall") skatieties "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Mazulis vēlas viņu!

Nataša ir sašutusi, ka viņas tuvākajiem draugiem ir bērni, taču viņas dzīve sabrūk, kad viņa negaidīti nonāk pie sava bērniņa.

Kontrolējošais, manipulatīvais, bet neticami jaukais mazulis pārvērš Natašas dzīvi sirreālā šausmu šovā. Drīz viņa atklāj mazuļa patieso nepieciešamību apmēru un arvien izmisīgāk mēģina no viņa atbrīvoties. Visu padara drausmīgāku 70 gadu vecā Īvsas kundze, kas pēdējos 50 gadus ir pavadījusi bez savas automašīnas un, šķiet, ir visur, kur atrodas mazulis. Nataša nevēlas bērnu, bet mazulis noteikti vēlas viņu.

Seriālu "Mazulis" ("The Baby") skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Hokeja svētki

No 13. līdz 29. maijam Somijas pilsētās Helsinkos un Tamperē norisināsies pasaules čempionāts ledus hokejā.

Latvijas hokeja izlase pēdējā pārbaudes spēlē uzvar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase pirmdien savā pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta "Arēnā Rīga" ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) ...

gallery icon
136

Arī šogad hokeja svētki notiks kopā ar Tet – skatītāji varēs sekot līdzi gada lielākajam notikumam hokejā kanālos LTV7, 360TV, 8TV un visu diennakti īpašajā pop-up kanālā Tet Hokejs. 16 pasaules spēcīgākās hokeja komandas kopā aizvadīs 64 spēles – visu šo spēļu tiešraides HD kvalitātē būs pieejamas kādā no kanāliem: 360TV (17 spēļu tiešraides), 8TV (17 spēļu tiešraides ar krievu valodas komentētājiem), pop-up kanālā Tet Hokejs (33 spēļu tiešraides), kā arī Latvijas Televīzijas kanālā LTV7 (19 spēļu tiešraides).

Latvijas hokeja izlases spēļu tiešraides varēs vērot LTV7, komandu tikšanos play-off spēlēs par medaļām pārraidīs 360TV, Tet Hokejs, 8TV un LTV7, savukārt cīņu par bronzu pārraidīs Tet Hokejs, un čempionāta noslēdzošo spēli, kurā noskaidrosies šā gada spēcīgākā komanda, varēs redzēt gan LTV7, gan 360TV, 8TV, Tet Hokejs. Latvijas valstsvienības pirmo spēli rādīs LTV7 13. maijā plkst. 17.20 pēc Latvijas laika, kad Latvijai pretī stāsies pagājušā gada bronzas vietas ieguvēja – ASV.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kanādas hokejisti Rīgā kļūst par pasaules čempioniem

Rīgā notiekošajā 2021. gada hokeja pasaules čempionāta finālā Kanāda papildlaikā uzvarēja Somiju.

gallery icon
134

Visi hokeja svētkus pārraidošie kanāli būs pieejami Tet+ lietotājiem un Tet televīzijas skatītājiem.