"Citi zēni” Turīnā aizvadījuši pirmo "Eirovīzijas" mēģinājumu

Grupa “Citi zēni” sestdien aizvadījusi pirmo "Eirovīzijas" dziesmu konkursa mēģinājumu dziesmai “Eat Your Salad”. Grupa jau pēc divām nedēļām pārstāvēs ...

gallery icon
9
Mūzika
2022. gada 30. aprīlis, 16:03

FOTO: "Citi zēni” Turīnā aizvadījuši pirmo "Eirovīzijas" mēģinājumu

Jauns.lv

Grupa “Citi zēni” sestdien aizvadījusi pirmo "Eirovīzijas" dziesmu konkursa mēģinājumu dziesmai “Eat Your Salad”. Grupa jau pēc divām nedēļām pārstāvēs Latviju 66. starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mēģinājumā neiztika arī bez neliela incidenta. Lai gan visos iepriekšējos mēģinājumos Latvijā viss noritējis bez aizķeršanās, šī priekšnesuma noslēgumā neizturēja grupas ģitārista Krišjāņa Ozola bikses, kas saplīsa – līdzīgi kā “Supernovas” pusfinālā. Kā ziņoja grupas menedžeris Jānis Kļaviņš: “Situācija tiek steidzami risināta un līdz nākamajam mēģinājumam šī problēma tiks novērsta.”

“Mēģinājums bija labs, no savas puses izdarījām maksimumu, ir skaidrs, ka atsevišķas epizodes vēl jānoslīpē gan tehniski, gan saturiski. Satraukušies nebijām, par to noteikti varam pateikties visiem iesildīšanas pasākumiem pirms konkursa, kuros ņēmām dalību,” secināja grupas solists Jānis Pētersons.

“Organizatori tehniskajās inovācijās bija uzstādījuši visai augstu latiņu, taču pēc mēģinājuma ir skaidrs, ka līdz galam dažas no šīm lietām netika atrisinātas, tādēļ esam spiesti ievērojami mainīt gaismu režiju, kadru plānus, kā arī izmainīt mūsu priekšnesuma sākotnējo ieceri,” atzina televīzijas priekšnesuma režisors Juris Matuzelis.

Grupas saksofonists un solists Dagnis Roziņš piebilda: “Ar mūsu sniegumu esam apmierināti un darīsim visu iespējamo, lai mūsu dziesma izskanētu arī lielajā finālā. Interese par mums šeit ir ļoti liela, intervijas notiek teju katrā brīvajā minūtē un šķiet, ka publika mūs novērtē.”

Grupa "Citi zēni" dodas uz Turīnu pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā"

gallery icon
145

Grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

Grupa uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija.

"Eirovīzijas" otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Kā "Supernova 2022" finālā noritēja cīņa par biļeti uz "Eirovīziju"

gallery icon
103

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās