Kur tradīcijas, tur “Radio SWH” – mobilā studija pošas izziņas tūrē uz Latvijas novadiem
Mūzika
2022. gada 26. aprīlis, 11:51

Kur tradīcijas, tur “Radio SWH” – mobilā studija pošas izziņas tūrē uz Latvijas novadiem

Reklāmas projekts

Jauns.lv

“Radio SWH” turpina pērn aizsākto tradīciju un arī šogad dodas Latvijas novadu izziņas tūrē. Vasaras garumā mobilā studija viesosies 12 pašvaldībās, taču sarakstā var parādīties arī negaidīti pārsteigumi. Pirmā tikšanās ar klausītājiem jau 28. aprīlī Liepājā, savukārt kvēlākajiem atbalstītājiem savos kalendāros jāatzīmē 15. maijs, kad “Radio SWH” galvaspilsētā “Rimi Riga” maratona ietvaros kopā ar sportistiem, klausītājiem un kolēģiem svinēs savu 29. dzimšanas dienu.

“Radio bizness nav sprints, bet visīstākais maratons, kas prasa spēkus, talantus un varēšanu samenedžēt ilgam laika posmam. Mums tas ir ļāvis sasniegt jau 29. kilometra atzīmi. Tāpēc simboliski, ka 15. maijā būsim krastmalā kopā ar vēl vismaz desmit tūkstošiem gargabalnieku, starp kuriem nešaubos būs arī daudz “Radio SWH” ikdienas klausītāju,” saka “Radio SWH” grupas valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.

Starp 12 pašvaldībām, kurās viesosies īpaši veidotā un Baltijā unikālā mobilā studija, ir Liepāja, Ventspils novads, Rīga, Limbaži, Cēsis, Ventspils, Jēkabpils, Tērvete, Talsi un Roja. Dažās no pašvaldībām “Radio SWH” vienmēr možās ētera personības būs sastopamas pat vairākkārt. Izbraukumos dosies iemīļotas un atpazīstamas radio balsis, piemēram, Andris Freidenfelds, Sanda Dejus, Edgars Barbaks, Juta Jazz, Ieva Strazdiņa, Anatolijs Kreipāns un citi.

Kur tradīcijas, tur “Radio SWH” – mobilā studija pošas izziņas tūrē uz Latvijas novadiem

“Radio SWH” turpina pērn aizsākto tradīciju un arī šogad dodas Latvijas novadu izziņas tūrē. Vasaras garumā mobilā studija viesosies 12 ...

gallery icon
20

“Iespēja klātienē redzēt savus klausītājus radio pasaulē ir kaut kas unikāls, jo mēs katru dienu ar jums sarunājamies caur radio aparātu, sazināmies telefoniski, bet satikšanās “aci pret aci” izpaliek. Tad, nu, es mūsu novadu tūri gaidu ar nepacietību, lai redzētu tās mirdzošās acis,” sajūsmā dalās “Radio SWH” rīta šova “Tik Tik Tik” vadītāja Sanda Dejus. 

“Radio SWH” mobilā izbraukuma studija un satikšanās ar saviem klausītājiem nebūtu iespējama bez Latvijas novadu pašvaldību pārstāvjiem, kuriem radio izsaka lielu pateicību. Tāpat jāatgādina, ka ir vērts sekot līdzi jaunumiem radio viļņos, jo ļoti iespējams, ka klausītāji savas iemīļotās ētera personības varēs satikt vēl vairākās vietās Latvijas novados, turklāt šajā gadā viesošanās norisināsies visas vasaras garumā.

2022. gada “Radio SWH” Latvijas novadu izziņas tūre:

28. aprīlī Liepājā, svinot "Turības" filiāļu 20. dzimšanas dienu;

10. maijā Ugālē;

15. maijā Rīgā, svinot "Radio SWH" 29. dzimšanas dienu;

18. maijā Limbažos;

19. maijā Cēsīs, svinot "Turības" filiāļu 20. dzimšanas dienu;

24. maijā Ventspilī,

25. maijā Jēkabpilī;

27. maijā Liepājā, koncertdārza "Pūt, vējiņi!" atklāšanas koncertā;

28. maijā Tērvetē, "Latvijas meža dienas" ietvaros;

2. jūnijā Talsos, svinot "Turības" filiāļu 20. dzimšanas dienu;

2. jūlijā Talsos, pilsētas svētku ietvaros;

9. jūlijā Rojā, kopīgi svinot Zvejnieksvētkus.