Slavenības
2022. gada 22. aprīlis, 14:50

Jūens Makgregors gatavojas šonedēļ apprecēt savu draudzeni un dēla māti Mēriju Elizabeti Vinstedu

Jauns.lv

Aizvadītā gada jūnijā skotu aktieris Jūens Makgregors (51) un viņa draudzene amerikāņu aktrise Mērija Elizabete Vinsteda (37) kļuva par vecākiem dēliņam Lorijam. Nu pāris plānojot attiecības visbeidzot noformēt oficiāli un nosvinēt kāzas. Laulības notiks nepilnus piecus gadus pēc viņu iepazīšanās seriāla "Fargo" uzņemšanas laukumā.

Zinātāji apgalvo, ka jau šonedēļ Jūens Makgregors atkal kļūs par precētu vīru. Šo piektdien Losandželosā notikšot viņa kāzas ar draudzeni Mēriju Elizabeti Vinstedu.

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda ar dēlu 2022. gada martā

gallery icon

Lai gan pāris nav oficiāli paziņojis par saderināšanos, kāds tuvs cilvēks izdevumam “Page Six” norādījis: “Viņi ir tik iemīlējušies, kā nekad agrāk, un viņu pirmā kopīgā bērna piedzimšana aizvadītajā gadā tikai stiprinājusi šo saikni.”

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda 2020. gada martā Ņujorkā

gallery icon

Jūens un Mērija ļoti centušies pasargāt savas attiecības no publicitātes, taču aktiera vecākā meita Klāra (26) pērn bija tā, kura pirmā pasaulei paziņoja, ka viņai ir mazs brālītis. Lai gan sākotnēji Klāra nespēja pieņemt tēva jaunās attiecības, ar laiku viņa tās akceptēja un ļoti priecājās par abu kopīgi sagaidīto dēliņu Loriju. Par pusbrālīša nākšanu pasaulē Klāra paziņoja savā “Instagram” lapā. Viņa publiskoja fotogrāfiju, kurā tur uz rokām jaundzimušo. Ar šo mīlīgo fotogrāfiju viņa publiski sveica tēvu un viņa draudzeni.

“Laipni lūgts pasaulē, mazo brālīt. Apsveicu savu tēti un Mēriju – šī ir lieliskākā dāvana,” pie attēla pierakstīja Klāra.

Fotogrāfijas ar brālīti parādīja arī Makgregora otra meita Estere (20). Viņa sociālajos tīklos arīdzan atklāja, ka zēnam dots vārds Lorijs: “Satiku savu mazo brālīti, kad izskatījos kā pirāts. Es iesaku! Laipni lūgts ģimenē, Lorij.”

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda ir kopā kopš 2017. gada. Pāris iepazinās seriāla “Fargo” uzņemšanas laikā.

Šī nebija pirmā reize, kad Makgregors pārsteidza fanus ar negaidītu ziņu par ģimenes pieaugumu. 2011. gadā viņš atklāja, ka ar sievu Īvu Mavrakisu ir adoptējuši meitu Anuku. 2006. gadā pāris adoptēja meiteni Džemianu. Viņi paši ir vecāki divām bioloģiskajām meitām – Klārai un Esterei.

Jūens Makgregors ar sievu Īvu Mavrakisu

Skotu aktieris Jūens Makgregors ar sievu franču aktrisi Īvu Mavrakisu.

gallery icon

Jūenam ar bijušo sievu Īvu Mavrakisu ir četras meitas - Klāra (26), Estere (20), Džemiana (21) un Anuka (11). Makgregors ar sievu izšķīrās 2017. gadā pēc 22 laulībā nodzīvotiem gadiem. Laulība oficiāli šķirta 2020. gada augustā.

Pāris, kas iepazinās TV krimināldrāmas “Kavanagh QC” uzņemšanas laukumā, par šķiršanos oficiāli paziņoja 2017. gadā, kad plašāka sabiedrībā bija nonākušas fotogrāfijas, kurās aktieris redzams skūpstām Mēriju Elizabeti Vinstedu kādā no restorāniem Londonā.

Jūens Makgregors ar meitām

Jūens Makgregors ar meitām.

gallery icon

Ap šo laiku Īva jau bija redzēta izejam sabiedrībā bez laulības gredzena pirkstā.

Jūens kā šķiršanās iemeslu minēja “nesamierināmas atšķirības” un sāka atklāti satikties ar jauno draudzeni. Viņa lēmumu tolaik neatbalstīja vecākā meita Klāra. Viņa tēva draudzeni savā “Instagram” nosauca par “mēsla gabalu”. Vēlāk intervijā Klāra atzina, ka viņas rīcība nav bijusi pareiza un norādījusi uz nenobriedušu personību. Taču viņa to arī attaisnojusi, norādot, ka dusmas bijušas pamatotas. “Tas nebija pats gudrākais veids, kā rīkoties, taču es biju dusmīga un nomākta,” atzina Klāra.
Laulības šķiršanas prasību tiesā Jūens Makgregors iesniedza 2018. gadā.

Aktiera Jūena Makgregora vecākā meita Klāra

Aktiera Jūena Makgregora vecākā meita Klāra 2016. gada decembrī uzsāka modeles karjeru. Viņa arī studē aktiermeistarību Ņujorkas universitātē.

gallery icon

Jūens Makgregors un Mērija Elizabete Vinsteda pirmo reizi kā pāris apmeklēja “Zelta globusu” balvu ceremonijas vakaru 2018. gadā. Saņemot balvu, Jūens pateicās Mērijai un, lai cik savādi nešķistu, piesauca arī savu šķirto sievu.

“Es vēlos izmantot šo brīdi, lai pateiktos Īvai, kura 22 gadu laikā vienmēr bija man līdzās un mūsu četriem bērniem Klārai, Esterei, Džemianai un Anukai,” sacīja Jūens, pārsteidzot daudzus klātesošos, ka viņš pateicības runas vienā teikumā piesaucis kā esošo draudzeni, tā bijušo sievu.

Nākamajā gadā plašsaziņas līdzekļus sasniedza informācija, ka Mērijas un Jūena attiecības iegājušas nākamajā etapā un pāris iegādājies kopīgu māju. Kāds pārim pietuvināts cilvēks tolaik norādīja: “Viņi nevēlas lieki afišēt savas attiecības, tāpēc nolēma iegādāties māju klusā rajonā, kur slavenības bieži mēdz paslēpties.”

Aktieris Jūens Makgregors uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

“Viņi jau kādu laiku dzīvo kopā un ir runājuši par kopīgu nākotni,” turpināja anonīmais ziņu avots.

2020. gadā Jūens un Mērija atkal strādāja kopā. Šoreiz tā bija filma “Harley Quinn: Birds of Prey”, kurā abiem bija iedalītas lomas.

Kādā no vēlāk sekojošām intervijām Mērija ļoti slavēja Jūena aktierisko talantu. “Viņš ir tik lielisks aktieris, un es domāju, ka viņš ir viens no mūslaiku daudzpusīgākajiem aktieriem," norādīja partnere un kolēģe. “Viņš ir ideāli piemērots šai lomai, jo savā ziņā ir šokējoši redzēt viņu nejauku un zemisku.”